· · Коментари: 0

Филмска прича Тијане Дапћевић и Милана: Почели су да живе заједно након пар дана везе, а онда ју је преварио са КОНОБАРИЦОМ

Прича познате певачице и њеног супруга врло је необична

1661150437_tijanad.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/тијана.дапцевиц

Певачица Тијана Дапћевић и Милан у браку су више од 20 година, а њихова љубавна прича прошла је кроз тешке периоде.

Њих двоје су се упознали на кошаркашкој уткамици у Сомбору, а занимљиво је да су након четири дана везе кренули да живе заједно. Венчали су се 28. априла 2001.

Скандал се десио након пар година, када је Милан ухваћен у прељуби са конобарицом, пише "Блиц".

Медији су писали да му је Тијана опростила превару, али о томе није говорила више. Пре седам година, поново се десила криза у браку, када се писало да се превачица разводи. По медијским натписима, Дапчевићева је провела неко време ван куће како би размислила о свему, али схватила је да не може без супруга.

Прочитајте још: Бане Трифуновић се оженио млађом колегиницом: Стајлинг младенаца одушевио све, а ево који су ХИТ одарбрали за први плес (ФОТО)

Изјавила је тада да њен брак није идеалан, али да опстаје захваљујући љубави коју осећају једно према другоме.

Прочитајте још: Марија Егеља блиста од среће и љубави: Откривен пол бебе (ФОТО)

У браку су добили сина Вука, а Тијана је поводом њихове 18. годишњице брака открила занимљив детаљ:

- Моја мајка (много пре него што је то постала) је читала приповетку Ђуре Јакшића о Тијани која је била заљубљена у Милана. Због те, Ђурине Тијане, касније је одлучила да и ја треба да се зовем тако... Две школе, једну академију и неколико "љубави" касније, упознала сам Милана на месту на ком нисам ни знала да умем да будем (кошаркашка утакмица), јер спорт не подносим. Од тада, нас двоје подносимо све. И од тада ми све мисли почињу множином... Срећна нам 18. годишњица, љубави - написала је тада године на друштвеним мрежама.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.