· · Komentari: 0

Filmska priča Tijane Dapćević i Milana: Počeli su da žive zajedno nakon par dana veze, a onda ju je prevario sa KONOBARICOM

Priča poznate pevačice i njenog supruga vrlo je neobična

1661150437_tijanad.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/tijana.dapcevic

Pevačica Tijana Dapćević i Milan u braku su više od 20 godina, a njihova ljubavna priča prošla je kroz teške periode.

NJih dvoje su se upoznali na košarkaškoj utkamici u Somboru, a zanimljivo je da su nakon četiri dana veze krenuli da žive zajedno. Venčali su se 28. aprila 2001.

Skandal se desio nakon par godina, kada je Milan uhvaćen u preljubi sa konobaricom, piše "Blic".

Mediji su pisali da mu je Tijana oprostila prevaru, ali o tome nije govorila više. Pre sedam godina, ponovo se desila kriza u braku, kada se pisalo da se prevačica razvodi. Po medijskim natpisima, Dapčevićeva je provela neko vreme van kuće kako bi razmislila o svemu, ali shvatila je da ne može bez supruga.

Pročitajte još: Bane Trifunović se oženio mlađom koleginicom: Stajling mladenaca oduševio sve, a evo koji su HIT odarbrali za prvi ples (FOTO)

Izjavila je tada da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju osećaju jedno prema drugome.

Pročitajte još: Marija Egelja blista od sreće i ljubavi: Otkriven pol bebe (FOTO)

U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je povodom njihove 18. godišnjice braka otkrila zanimljiv detalj:

- Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom... Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi - napisala je tada godine na društvenim mrežama.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.