Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
сав тај Холивуд

Гилејн Максвел осуђена на 20 година затвора у случају трговине тинејџеркама за свог бившег партнера Џефрија Епштајна

Гилејн Максвел ће одслужити 20 година затвора због своје улоге у помагању Џефрију Епштајну у сексуалном злостављању тинејџерки, пресудио је судија

1656443997_klfjewsgwes.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ББЦ
Oglas

Гилејн Максвел , бивша ђевојка покојног сексуалног преступника Џефрија Епштајна, осуђена је на 20 година затвора уз пет година условног пуштања на слободу због федералне оптужбе трговине људима за сексуалне услуге. 

Прочитајте још: Да ли ћемо Џонија Депа гледати у наставку "Пирата са Кариба"? Његов портпарол дао јасан одговор

Поред затворске казне, Максвел је кажњена са 750.000 долара. Судија је изрекао казну 28. јуна, шест месеци након што је порота прогласила Максвелову кривом за помагање финансијеру Џефри Епштајну, који је умро на сумњив начин у својој затворској ћелији, у сексуалном злостављању тинејџерки.

Максвел (60) осуђена је за заверу да је подводила малолетна лица и присиљавала их на путовања до разних клијената ради незаконитих сексуалних радњи. Током саслушања о изрицању казне, један број жртава је прочитао своје изјаве. Након што је чула њихове изјаве, Максвелова је рекала: „Тешко ми је да се обратим суду након што сам чула бол и муку жртава које сам чула данас. Желим да признам њихову патњу.“ Па је додала: „Такође желим да признам да сам помагала Џефрију Епштајну у његовим злочинима“, наставила је она. „Највеће је жаљење у мом животу што сам икада срела Џефрија Епштајна."

Тужиоци су тражили минималну казну од 30 година затвора и максималну од 55, објашњавајући да је она играла „инструменталну улогу у ужасном сексуалном злостављању више младих тинејџерки“.

„Као део узнемирујућег споразума са Џефријем Епштајном, Максвел је била задужена да пронађе девојке, да их дотера и припреми за злостављање, док је заузврат уживала у животу изузетног луксуза и привилегија у Холивуду и кретала се познатим местима и дружила са познатим људима из Холивуда“, наводи се у меморандуму.

Тужиоци су такође написали у свом допису да Максвелова треба да плати максималну казну од 750.000 долара, напомињући да је упркос томе што је пријавила да нема готово никакву имовину, претходно рекла суду да има 22 милиона долара. Максвелова је оптужена да је регрутовала и припремила четири тинејџерке између 1994. и 2004. за Епштајна, регистрованог сексуалног преступника који је умро 2019. у затвору док је чекао на суђење за оптужбе за трговину људима, под неразјашњеним околностима. Многе познате личности се спомињу у овој афери и дружењу са Епштајном и Максвеловом, тако да то подиже сумњу о његовој смрти у затвору. 

Подсетимо, и принц Ендру, син краљице Елизабете је умештан у ову причу, због чега га је краљица разрешила свих дужности. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas