Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумица након порођаја одлазила на снимања са бебом: "Био је то велики изазов"

Александра Томић усклађује посао и одгајање сина

1686645234_aleksandra_tomic_28052022_0004.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумци Александра Томић и Андрија Милошевић су у фебруару прошле године постали родитељи. Пар је добио сина, а дали су му име Реља. Само неколико месеци након порођаја глумица је добила понуду за филм коју је прихватила, а сада је испричала како је изгледало снимање са бебом на сету.

- Снимала сам филм само пет или шест месеци након порођаја и беба је ишла са мном на сет. Боравили смо десетак дана на Фрушкој гори и није долазило у обзир да се толико дуго одвајам од сина. Јурцала сам између хотела и сета, који су били удаљени на 45 минута вожње. Нисам сигурна да бих опет себе ставила у сличну ситуацију. Обавезе око бебе су веома захтевне, а морала сам да будем наспавана и да долазим на сет с наученим текстом. Било је то више него велики изазов, по томе ћу памтити снимање. Иначе, сет је био у напуштеном селу, до ког су нас, кад падне јака киша, довозили у тракторској приколици (смех) - рекла је Александра за "ТВ Екран".

Како је радња њеног новог филма на селу, Александра је на питање да ли би живела на селу одговорила да није сигурна:

- Нисам сигурна. За све нас рођене у граду природа је потпуно нова димензија живота. Везана сам за асфалт и дешавања у граду. Међутим, осећам потребу да се понекад осамим у природи с породицом и пријатељима - искрена је била Александра за поменути медиј.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas