Oglas
· · Komentari: 0

Glumica nakon porođaja odlazila na snimanja sa bebom: "Bio je to veliki izazov"

Aleksandra Tomić usklađuje posao i odgajanje sina

1686645234_aleksandra_tomic_28052022_0004.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Glumci Aleksandra Tomić i Andrija Milošević su u februaru prošle godine postali roditelji. Par je dobio sina, a dali su mu ime Relja. Samo nekoliko meseci nakon porođaja glumica je dobila ponudu za film koju je prihvatila, a sada je ispričala kako je izgledalo snimanje sa bebom na setu.

- Snimala sam film samo pet ili šest meseci nakon porođaja i beba je išla sa mnom na set. Boravili smo desetak dana na Fruškoj gori i nije dolazilo u obzir da se toliko dugo odvajam od sina. Jurcala sam između hotela i seta, koji su bili udaljeni na 45 minuta vožnje. Nisam sigurna da bih opet sebe stavila u sličnu situaciju. Obaveze oko bebe su veoma zahtevne, a morala sam da budem naspavana i da dolazim na set s naučenim tekstom. Bilo je to više nego veliki izazov, po tome ću pamtiti snimanje. Inače, set je bio u napuštenom selu, do kog su nas, kad padne jaka kiša, dovozili u traktorskoj prikolici (smeh) - rekla je Aleksandra za "TV Ekran".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

Kako je radnja njenog novog filma na selu, Aleksandra je na pitanje da li bi živela na selu odgovorila da nije sigurna:

- Nisam sigurna. Za sve nas rođene u gradu priroda je potpuno nova dimenzija života. Vezana sam za asfalt i dešavanja u gradu. Međutim, osećam potrebu da se ponekad osamim u prirodi s porodicom i prijateljima - iskrena je bila Aleksandra za pomenuti medij.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas