Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЕНИЈЕ

Има ИQ 156 и члан је МЕНСЕ: ОН је СРПСКИ најинтелигентнији глумац (ФОТО)

Лука Грбић игра улогу млађег брата Петра Мараша у филму Јужни ветар, а публику је интересантан не само због улога већ и по томе што је јединиу драмски уметник који је члан Менсе

1636621492_luka-grbic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Млади Грбић је остварио запажену улогу у филму "Јужни ветар" кад је први пут стао пред камере, и то у исти кадар с Богданом Диклићем и Милошем Биковићем. Наиме, од у филму игра рођеног брата Ненада Мараша Петра, а иако има све у животу жали за тим што брат не жели да га укључи у посао већ га држи у сенци.

Прочитајте још: Стеван Пиале открио непознат детаљ о серији "ИГРА СУДБИНЕ": Ово нисам желео"

Када је снимао први део Јужног ветра имао је само 18 година, и тек је био матурант Прве београдске гимназије, а истовремено је био студент Факултета драмских уметности.

ИQ му је 156

За своју прву улогу у филму „Јужни ветар“ добио је награду за дебитанта године на фестивалу „Филмски сусрети“ у Нишу. Након „Јужног ветра“, Лука је добио прилику да се докаже и у серијама „Бисер Бојане“, „Тајне винове лозе“, „Кошаре"...

Међутим, мало ко зна да је он наш најпаметнији глумац. Наиме, када је уписао средњу школу, Лука је почео да волонтира у НТЦ центру и ту је сазнао за Менсу. То је организација која окупља особе са искључиво високим степеном интелигенције. Лука је урадио тест и дошао до 156 ИQ, како је рекао у једном интервју, до оне границе до које ради овај тест. Тако је постао члан Менсе.

- Да. По упису у средњу школу, почео сам да волонтирам у НТЦ центру. Преко оснивача овог програма учења Ранка Рајовића чуо сам за Менсу. Одлучио сам покушам. Ниједан резултат ме не би поразио. Први пут нисам прошао и фалила су ми три бода. Знао сам да ће следећи пут бити боље и остварио сам резултат 156, до границе до које се мери овај тест. Отишао сам на први састанак и упознао врло занимљиве људе - рекао је млади Лука.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas