Oglas
· · Komentari: 0
GENIJE

Ima IQ 156 i član je MENSE: ON je SRPSKI najinteligentniji glumac (FOTO)

Luka Grbić igra ulogu mlađeg brata Petra Maraša u filmu Južni vetar, a publiku je interesantan ne samo zbog uloga već i po tome što je jediniu dramski umetnik koji je član Mense

1636621492_luka-grbic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Mladi Grbić je ostvario zapaženu ulogu u filmu "Južni vetar" kad je prvi put stao pred kamere, i to u isti kadar s Bogdanom Diklićem i Milošem Bikovićem. Naime, od u filmu igra rođenog brata Nenada Maraša Petra, a iako ima sve u životu žali za tim što brat ne želi da ga uključi u posao već ga drži u senci.

Pročitajte još: Stevan Piale otkrio nepoznat detalj o seriji "IGRA SUDBINE": Ovo nisam želeo"

Kada je snimao prvi deo Južnog vetra imao je samo 18 godina, i tek je bio maturant Prve beogradske gimnazije, a istovremeno je bio student Fakulteta dramskih umetnosti.

IQ mu je 156

Za svoju prvu ulogu u filmu „Južni vetar“ dobio je nagradu za debitanta godine na festivalu „Filmski susreti“ u Nišu. Nakon „Južnog vetra“, Luka je dobio priliku da se dokaže i u serijama „Biser Bojane“, „Tajne vinove loze“, „Košare"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Grbić (@1grbic)

Međutim, malo ko zna da je on naš najpametniji glumac. Naime, kada je upisao srednju školu, Luka je počeo da volontira u NTC centru i tu je saznao za Mensu. To je organizacija koja okuplja osobe sa isključivo visokim stepenom inteligencije. Luka je uradio test i došao do 156 IQ, kako je rekao u jednom intervju, do one granice do koje radi ovaj test. Tako je postao član Mense.

- Da. Po upisu u srednju školu, počeo sam da volontiram u NTC centru. Preko osnivača ovog programa učenja Ranka Rajovića čuo sam za Mensu. Odlučio sam pokušam. Nijedan rezultat me ne bi porazio. Prvi put nisam prošao i falila su mi tri boda. Znao sam da će sledeći put biti bolje i ostvario sam rezultat 156, do granice do koje se meri ovaj test. Otišao sam na prvi sastanak i upoznao vrlo zanimljive ljude - rekao je mladi Luka.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas