Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

"Имала сам ризичну интервенцију, а онда сам сазнала да ме муж преварио": Снежана Дакић о тешком животном раздобљу

Водитељка истиче да је прошла кроз период у ком су је задесиле тешке ствари, са којима се тешко изборила

1679067121_olivera_siljegovic_08122022_0023.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка Снежана Дакић нашла се у жижи медијског интересовања прошле године, када ју је на улици напао непознат мушкарац. Пре тога, имала је великих здравствених проблема, а да ствар буде горе, у том периоду је сазнала и да је преварена:

"Да будем искрена ја у браку нисам имала осећај да сам преварена. То се десило шест месеци након што смо се ми већ емоционално удаљили, али још нисмо у јавност изашли с информацијом да се разводимо. Тада сам имала искуство блиско смрти, имала јако опасну компликацију због које сам добила стент на уласку у мозак. Тако да је то био треутак када сам била најслабија у животу и јако сам тешко прошла кроз то, не због неког туђег чина већ због сопствене слабости и немогућности да се са тим носим са више самопоуздања", била је потпуно искрена Снежана у емисији "Ординација" на РТС-у.

Цела ситуација била је медијски доста пропраћена, што је додатно отежавало њену ситуацију:

"Тај мањак подршке, емоционалне и психолошке, при том то је и медијски било толико испраћено да је то била тортура. У моментима када ти то више није ни важно ти водиш кризни ПР. То је било јако лоше искуство за мене и то је била једна медијска тортура. Данас је то нормално, то је данас свакодневна тема. Мене је било срамота да се о томе пише".

Са бившим супругом има наследницу Лауру, која је имала свега осам година у тренутку њиховог развода. Снежана истиче да себе сматра модерном мајком:

"Нисам строга, пре бих рекла да сам фер родитељ. Односим се према Лаури са љубављу, разумевањем и поштовањем. Указујем јој поверење и баш зато што нема табуа и тренирања строгоће, нема ни разлога да ме лаже. Рекла бих да сам савремена мајка, васпитавам је у складу са оним у шта и сама верујем", закључила је у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas