Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

"ИСПРАВЉАМ ТИ ФАЛШЕВЕ ВЕЋ 20 ГОДИНА": Мили погодио Цецу где не треба, ЗАРАТИЛИ пред камерама: "Срам те било"

Цеца и Мили довели су атмосферу до усијања својом препирком

1650523742_pjimage---2022-04-21T084742.039.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Светлана Цеца Ражнатовић и Александар Милић Мили од прошле године су се више пута јавно "пецкали" и "прозивали", али по свему судећи, сада је дошло до кулминације.

У музичком такмичењу "Звезде Гранда" Цеца и Мили не штеде једно друго и немају проблем да кажу шта ко мисли, па је тако било и овог пута.

Прочитајте још: НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ! Звезда "Прљавог плеса" Џенифер Греј (62) жали због операције носа која јој је УНИШТИЛА КАРИЈЕРУ (ФОТО)

- Ти си глув! Начисто глув! - поручила је Цеца Милију у емисији која ће бити емитована за викенд.

- Ја глув? Ја теби исправљам фалшеве ево 20 година, тебе продуцирао... - казао је он, што се може чути у објављеној најави емисије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miligramofficial_

- Како да не, како да не! Ја певам фалш? Срам те било - одговорила је Цеца, а онда се у причу укључила и Вики Миљковић, њена кума.

- Она нема фалшеве, шта лупаш, Мили? - казала је Вики.

- Немојте да ми се обраћате ако немате нешто паметно да ми кажете - казао је Мили.

- Ма, ти ћеш да ми одредиш коме ћу и да ли ћу ја да се обраћам или не? - викала је Цеца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Ја ћу да ти кажем - одговорила је Ражнатовићка.

- Ти њој исправљао фалшеве? 'Ајде, молим те! - додала је Вики.

Прочитајте још: РАЗВОД ДЕЦЕНИЈЕ! Након 25 година брака, МИЉЕНИЦА ХОЛИВУДА Танди Њутон се растала од мужа - сви мисле да је "СКРЕНУЛА С УМА" (ФОТО)

- И теби сам исправљао, Вики! - рекао је Мили, што је насмејало многе у студију.

По свој прилици, очекује нас узбудљива епизода Звезда Гранда.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas