Oglas
· · Komentari: 0
poznati

"ISPRAVLJAM TI FALŠEVE VEĆ 20 GODINA": Mili pogodio Cecu gde ne treba, ZARATILI pred kamerama: "Sram te bilo"

Ceca i Mili doveli su atmosferu do usijanja svojom prepirkom

1650523742_pjimage---2022-04-21T084742.039.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili od prošle godine su se više puta javno "peckali" i "prozivali", ali po svemu sudeći, sada je došlo do kulminacije.

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Ceca i Mili ne štede jedno drugo i nemaju problem da kažu šta ko misli, pa je tako bilo i ovog puta.

Pročitajte još: NE LIČI NA SEBE! Zvezda "Prljavog plesa" Dženifer Grej (62) žali zbog operacije nosa koja joj je UNIŠTILA KARIJERU (FOTO)

- Ti si gluv! Načisto gluv! - poručila je Ceca Miliju u emisiji koja će biti emitovana za vikend.

- Ja gluv? Ja tebi ispravljam falševe evo 20 godina, tebe producirao... - kazao je on, što se može čuti u objavljenoj najavi emisije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miligramofficial_

- Kako da ne, kako da ne! Ja pevam falš? Sram te bilo - odgovorila je Ceca, a onda se u priču uključila i Viki Miljković, njena kuma.

- Ona nema falševe, šta lupaš, Mili? - kazala je Viki.

- Nemojte da mi se obraćate ako nemate nešto pametno da mi kažete - kazao je Mili.

- Ma, ti ćeš da mi odrediš kome ću i da li ću ja da se obraćam ili ne? - vikala je Ceca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Ja ću da ti kažem - odgovorila je Ražnatovićka.

- Ti njoj ispravljao falševe? 'Ajde, molim te! - dodala je Viki.

Pročitajte još: RAZVOD DECENIJE! Nakon 25 godina braka, MILJENICA HOLIVUDA Tandi NJuton se rastala od muža - svi misle da je "SKRENULA S UMA" (FOTO)

- I tebi sam ispravljao, Viki! - rekao je Mili, što je nasmejalo mnoge u studiju.

Po svoj prilici, očekuje nas uzbudljiva epizoda Zvezda Granda.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas