Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Јанковић први пут јавно проговорила о ћеркици: Ево како се наша тенисерка снашла у улози МАЈКЕ

Јелена Јанковић заједно са изабраником и ћеркицом ужива у Лондону

1657955725_jelena-jankovic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Бивша тенисерка пре више од годину дана на свет је донела ћеркицу Уну, коју је добила у вези са познатим хирургом Бранком Бараћем.

Прочитајте још: Овај певач није желео дует са АНОМ НИКОЛИЋ, а сада је откривен и разлог

Јелена не крије да јој се живот потпуно променио откако је постала мајка, као и да је Уна живахно и веома радознало дете:

- Драго ми је што сам могла да дођем у Лондон са породицом, овог пута је потпуно другачије искуство. Сад немам пуно времена за гледање тениса и нових ствари због обавеза око детета - рекла је Јелена Јанковић за спорт клуб и додала:

- Јурим за дететом, живот се тотално променио. Више нисам ја приоритет, нити моје обавезе неке, него дете. Сад је тако. Заснива се све на томе шта њој треба, да њој обезбедим негу и бригу, брига о детету је увек ту - додала је Јанковићева.

Прочитајте још: Рики Мартин оптужен за ИНЦЕСТ: Певачу прети 50 година затвора?

- Трудим се да будем добра мајка, да будем посвећена, она ми је сада најбитнија. Поготово сада кад је мала, проходала је, све је занима, хоће све да пипа, жели свуда да иде, радознала је, ето - закључила је са осмехом на лицу некадашња прва тенисерка планете за "Спорт Клуб".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas