Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Јована Јеремић први пут јавно проговорила о разводу и открила разлоге због којих се растала од супруга

Водитељка јавно проговорила о разводу

1638715166_jovana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Јована Јеремић, пре неколико дана и званично је потврдила да се разводи од супруга Војислава Милошевића са којим има ћерку Леу, а сада је у једној емисји и први пут јавно проговорила о овој болној теми.

Прочитајте још: Важили су за један од НАЈСКЛАДНИЈИХ парова са естраде, а вест о РАЗВОДУ изненадила је СВЕ: Ово је ЉУБАВНА ПРИЧА Јоване и Салета

 - Договорили смо се као интелектуалци цивилизовани да се разведемо. Он је мој најбољи пријатељ. Различите амбиције су разлог развода. Моја енергија је бизнисменска и ја 24 сата размишљам и зарађујем. Ја сам у свом послу број један и то ми је на првом месту. Мој бивши супруг је јако добар и смирен човек. Ми смо у феноменалним односима. Увек бих га заштитила у јавности. Пљујте мене, само њега нека нико не дира, да он испашта јер је муж Јоване Јеремић. Толико знам људи колико се у браковима фолирају, стварају фарсу - започела је у емисији "Премијера - Викенд специјал"  и додала: 

- Никад нисам преварила супруга. Не швалеришем се, кад сам с једним, с једним сам. Да нисам припремила јавност за ово избио би бум. Различите су енергије између нас биле. Схватили смо то сада, људи се мењају. Ја сам се променила, мени је живот турбо. Ја сам напредовала професионално и посебан психопрофил мушкарца то може испратити. Кад завршим један однос, да могу да почнем други квалитетан -  рекла је Јована и открила како ће поделити имовину:

Прочитајте још: Александра Пријовић проговорила о кризи у браку и проширењу породице

 

- Не делимо имовину, зна се чије је шта. Ја имам стан који сам сама купила, сад могу да се уселим у туђи - закључила је водитељка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas