Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Какав БУМ! Ким има дечка који ОБАРА С НОГУ! Упознајте новинара СиЕнЕн-а за којим пате сви (ФОТО)

Сада је и јавно - Ким Кардашијан и Ван Џонс се забављају!

1619507423_kimka.PNG
Фото: Instagram/ screenshot kimkardashian
Oglas

Годинама су били пријатељи, али љубав је тињала. Ким Кардашијан се развела од Кање Веста, а њени обожаватељи сматрају да је време да крене даље.

Прочитајте још: Затворен драгуљ Москве: Директор је стрељан, радња је преживела Стаљина и глад, али не и корону

Ким (40) је признала, а Ван Џонс (52) је и јавно изјавио да се забавља са Ким Кардашијан! Њени обожаватељи су га прихватили и охрабрили Ким да настави даље и озваничи везу пошто је у фебруару предала захтев за развод од репера Кање Веста.

Захтев за развод поднела у фебруару.
Суперстар адвокат
Ким је ангажовала адвоката Лауру Васер, суперстар правника, која је развела већину звезда.

Међутим, чују се гласови да Ким само користи Вана, јер Ким је уписала права и многи сматрају да га користи како би јој помогао у даљој каријери. Наиме, старлета планира да изгради озбиљну правничку каријеру.

Само га користи у правничкој каријери

Један од пратиоца је на написао на Twitter-у:

"Људи сматрају да је Ким искористила Кањеа да јој помогне у модној каријери, јер се уз његову помоћ пробила. Сада има новог дечка Вана који ће јој помоћи да напредује у правничкој каријери."

Прочитајте још: Ким Кардашијан тугује: "Срце ми се сломило кад сам чула да те више нема" (ФОТО)

"Ако се Ким уда за Вана више ником ништа нећу веровати", написао је други.

Међутим, већина је одушевљена њеним избором.

Објава да се Ким виђа са Ваном појавила се пошто је Кање признао да му је доста брака и да жели да се забавља са глумицом.

- Желим да будем са уметником, креативном особом, да бих имао о чему да разговарам и да се разумемо - рекао је Кање Вест, отац четворо деце.

Прочитајте још: Глумац и режисерка ушли у историју: Шта је обележило синоћну доделу Оскара

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Van Jones (@vanjones68)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas