Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Код куће сам једна ОБИЧНА жена": Ана Кокић открила детаље свог ПРИВАТНОГ живота

Певачица сматра да је њен живот прилично досадан

1668418409_Foto-Printscreen-Instagram-anakokicmusic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - анакокицмусиц
Oglas

Ана Кокић је своју музичку каријеру започела веома малда у групи "Енергија" која је била јако популарана, а након тога је одлучила да започне своју соло каријеру. За себе истиче да је приватно сасвим обична жена, па је на питање да ли би волела да се о њој сними филм, рекла следеће:

"Мој живот је прилично досадан, тако да мислим да филм не би био интересантан. Код куће сам једна обична жена, оно што сам на сцени је мој посао који захтева да покажем људима свој таленат који је упакован у нешто друго од стандардног начина којим живим", рекла је певачица за "Ало".

Планира да се посвети својој каријери наредне године и каже да је детаљно испланирала сваки месец.

"До Нове године нисам сигурна да ли ћу стићи да избацим песму, али у наредној години нећу стати. Све сам припремила и унапред организовала за сваки месец. Ова година је на неки начин била прелаз из оног претходног периода када смо били сви уплашени, и ово је неки залет", истакла је.

Прочитајте још: Дара Бубамара открила детаље сукоба са Јеленом Карлеушом: "Сујета је чудо"

Певачица је била у браку десет година са ватерполистом Николом Рађеном. Имају две ћерке Теу и Нину, а Никола се сада има нову вереницу певачицу Милицу Ристић. Њих двоје очекују сина, а Ана је истакла да је у добрим односима са колегиницом.

"Милицу сам упознала и мислим да је дивна. У њен и Николин однос не бих залазила, међутим, од изузетне ми је важности како се она опходи према мојој деци када су заједно", рекла је Ана својевремено о вереници свог бившег мужа. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas