Oglas
· · Komentari: 0

"Kod kuće sam jedna OBIČNA žena": Ana Kokić otkrila detalje svog PRIVATNOG života

Pevačica smatra da je njen život prilično dosadan

1668418409_Foto-Printscreen-Instagram-anakokicmusic.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - anakokicmusic
Oglas

Ana Kokić je svoju muzičku karijeru započela veoma malda u grupi "Energija" koja je bila jako popularana, a nakon toga je odlučila da započne svoju solo karijeru. Za sebe ističe da je privatno sasvim obična žena, pa je na pitanje da li bi volela da se o njoj snimi film, rekla sledeće:

"Moj život je prilično dosadan, tako da mislim da film ne bi bio interesantan. Kod kuće sam jedna obična žena, ono što sam na sceni je moj posao koji zahteva da pokažem ljudima svoj talenat koji je upakovan u nešto drugo od standardnog načina kojim živim", rekla je pevačica za "Alo".

Planira da se posveti svojoj karijeri naredne godine i kaže da je detaljno isplanirala svaki mesec.

"Do Nove godine nisam sigurna da li ću stići da izbacim pesmu, ali u narednoj godini neću stati. Sve sam pripremila i unapred organizovala za svaki mesec. Ova godina je na neki način bila prelaz iz onog prethodnog perioda kada smo bili svi uplašeni, i ovo je neki zalet", istakla je.

Pročitajte još: Dara Bubamara otkrila detalje sukoba sa Jelenom Karleušom: "Sujeta je čudo"

Pevačica je bila u braku deset godina sa vaterpolistom Nikolom Rađenom. Imaju dve ćerke Teu i Ninu, a Nikola se sada ima novu verenicu pevačicu Milicu Ristić. NJih dvoje očekuju sina, a Ana je istakla da je u dobrim odnosima sa koleginicom.

"Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno", rekla je Ana svojevremeno o verenici svog bivšeg muža. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas