Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Комшије ОТКРИЛЕ ПРАВУ ИСТИНУ о разводу Владана из "Магла бенда" и Јоване Јоцић: "Тај брак је био осуђен на пропаст"

Важили су за један од најскалднијих парова на домаћој сцени, али то је изгледа било само пред камерама

1647609389_jovana-i-vlada.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/јованајоциц
Oglas

Комшије певача из “Магла бенда” и блогерке очигледно знају оно што се у јавности није могло ни наслутити јер су многи мислили да ће вечно остати заједно.

Прочитајте још: Глумац доживео ПОТРЕС МОЗГА на снимању популарне серије: Одмах објављено како се осећа

На обронку Београда донедавно су заједно живели певач Владан Савић и блогерка Јована Јоцић. У јавности су увек одавали утисак једног од најскладнијих парова, због чега су многи били изненађени када су најавили да ће растати. Ипак, комшије певача који сада живи сам у тој кући кажу да је љубав тако изгледала само пред камерама.

- Тај брак је био осуђен на пропаст иако су изгледали складно. Он је добар момак, али је једно време знао често да попије мало више алкохола. Са друге стране она је навикла на урбан начин живота, па јој је сметало што се у потпуности посветила детету. А морало је бити тако јер је он зарађивао од тезги које су углавном биле ноћу, па је спавао до пола дана – каже старији комшија који добро познаје породицу Савић.

Нико није очекивао да ће се растати

У близини куће у којој су уживали Владан и Јована, живи девојка која се дружила са обоје.

- Мени су били сладак пар. Имали су размирице као и сви, али нико није очекивао да ће се растати. Причало се о венчању, које је Јовани било битно као и свакој жени, док је он то сматрао формалношћу. Мислим да је рођење ћерке донело ту свађе ко је колико укључен. Јована је пре него што је постала мајка живела једним, како да кажем, а да не звучи као увреда, али опуштеним начином живота. Излазила је, забављала се, путовала и стално сликала за мреже. Није постала свесна да ће то тако нагло да се пресече. Ја је разумем, јер је њена каријера трпела, али опет морала је да буде свесна ситуације – каже она и додаје:

- Не треба вам ништа више да схватите шта се догодило, само погледајте њене друштвене мреже сада. То су изласци свако вече, фотографисање у позама које су дискутабилне и објаве на сваких пет минута док је раније на мрежама није било по неколико дана. Она је лепа и атрактивна жена, брзо ће преболети док Влада себе преиспитује.

Старија госпођа из оближње продавнице је рекла да је Јовану често виђала са ћерком.

- Посвећена је мајка, то је оно што сигурно могу да тврдим. Стално сам је виђала у шетњи са малом, долазила је у куповину. Скоро све је она обављала. Ретко када сам Владу виђала у акцији. Деловало ми је да је она себи на леђа натоварила превише обавеза и зато је пукла у том браку. Њега знам још када је био дете, фино је васпитан и популарност га није променила, али мислим да је размажен – рекла је кроз осмех ова бака.

Прочитајте још: Победио је на Евровизији 2014. као ЖЕНА: Кончита Вурст данас изгледа тотално другачије (ФОТО)

- Не волим девојке које се стално смеју и глуме љубазност, а овамо све остале гледају са висине. Тако ми је она увек деловала. Мислим да је сањала нереалне снове, стално је причала о томе да је била стјуардеса и живела од старе славе. Владан је фин дечко, а она је мислила да ће живети живот “Секс и град” када се удала.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas