· · Коментари: 0
ТУГА

Марина Туцаковић борила се са КАНЦЕРОМ и до задњег дана писала мотивационе поруке! Од ове поруке пролази језа... (ФОТО)

Велики текстописац преминула је данас у 67. години живота.

1632082234_marina-tucakovic-3.jpg
Фото: АТА

Српска песникиња, како су је многи називали, славна Марина Туцаковић преминула је данас у 67. години живота наког вишегодишње борбе са канцером и корона вирусом. Иза себе је оставила стотине највећих естрадних хитова, који ће се певати и у наредним генерацијама.

Прочитајте још: Није желела да се ПРЕДА! Ево када се Марина ТУЦАКОВИЋ последњи пут појавила у јавности (ФОТО)

Биографија Марине Туцаковић

Марина се писањем бавила од своје деветнаесте године. Први успех је постигла с песмом „Додирни ми колена“, коју је написала за поп групу Зана. Песма је објављена 1982. године и одмах је постала хит.

Прочитајте још: ЗБОГ ОВЕ ПЕСМЕ ЈЕ УШЛА У ЛЕГЕНДУ: Марина Туцаковић је за 5 РЕЧИ једне песме узела 100.000 ЕВРА!

2003. године је заједно с Владом Граићем била уметнички и музички директор фестивала „Беовизија“. За то такмичење су 2010. године написали стихове за три песме, „Ти квариигро“, „Ово је Балкан“ и „Председниче хало?“, које су отпевали Емина Јаховић, Милан Станковић и Оливер Катић.

2008. године је била део жирија у риалит шоу „Операција тријумф“, у којем су наступали такмичари из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македоније. Након смрти сина Милоша се повукла из медија.

2012. године је написала текст за све песме на албуму „Срећно“ певачице Теодоре Баковић с којом је њен син Милан био у вези.

Прочитајте још: СА ОЛИВЕРОМ МАНДИЋЕМ БИЛА У ВЕЗИ 4 ГОДИНЕ: Веровали или не, она је власница ОВИХ ХИТОВА, зато је и била КРАЉИЦА! (ВИДЕО)

2013. године је написала песму „Мишо мој“, коју је извела Ана Николић, а песму је посветила преминулом сину Милошу. Годину дана касније постаје чланица жирија у музичком шоу Пинк телевизије – „Пинкове звезде“.

Мотивационе поруке

У последње време је своје поруке остављала на Инстаграму, а чак ни тада је није напуштала жеља да оне буду језгровите и пуне смисла. Међу онима које ће се памтити је и ова:

У једном дану се родиш. У једном умреш. У једном се заљубиш. У једном дану упознаш особу која ти промени живот. У једном дану се све догоди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.