Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Одлазим, а волим те!" Оливер открио разлоге раскида са Марином Туцаковић: Био је њена НАЈВЕЋА ЉУБАВ!

Марина Туцаковић, преминула је у 67. години након дуге и тешке борбе са раком дојке

1632302873_oliber.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Марина се два пута удавала, а њена највећа љубав је био Оливер Мандић, коме је написала и једну од његових најлепших балада "Одлазим, а волим те".

Прочитајте још: Ово нисте имали прилику да видите у ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Погледајте НИКАД ВИЂЕНИ снимак Исака Шабановића (ВИДЕО)

Пре Футе Радуловића, мало ко зна да је Марина била у браку са гитаристом групе "Булевар" Ненадом Стаматовићем, а иако су се јако брзо развели, њему је посветила песму "Мајстор за пољупце", коју је снимила група "Зана".

Првом супругу је посветила хит "Мајстор за пољупце"

- Ненад је био мој мајстор за пољупце, а Фута је нешто сасвим друго. Избегавам да причам о својим браковима, јер то људе не треба да занима - рекла је у једном од својих интервјуа Марина, која је увек желела да њен посао буде тема медија, а не приватан живот.

Иако није волела да прича о вези са чувеним Оливером Мандићем, сматрала је да њена веза њихова веза није била никаква сензација.

Оливер је Марину увек хвалио и радо прича о њој

Марина и ја смо били у вези четири године. За време нашег заваљања написала ми је највеће хитове, попут: "Љуљај ме нежно". Након објављивања те нумере, убрзо смо раскинули. Оставио сам је због млађих и лепших девојака. Тада је почело лудило у мом животу, а она је вероватно патила. Наша сарадња се наставила и након тога, као да се ништа није десило. Хвала јој што ми је написала дивне текстове за моје албуме. Радила ми је све песме осим нумере "Дође ми да вриснем твоје име" и "Бобане". Била је сјајна и преталентовба жена, а у дитугима је увек видела доброту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas