Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МАШТАМ О ЈОШ ЈЕНДОМ ДЕТЕТУ": Сања Маринковић открила непознате детаље из пиватног живота

Водитељка Сања Маринковић је недавно напунила 50 година и тим поводом је проговорила о својим жељама и будућности

1710495000_23f889abcfff02a5cb754b22bcc3c0dd157c26bb.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Сања Маринковић недавно је одувала свећице са јубиларне рођенданске торте. Иако је напунила 50, Сања ни духом ни телом не одаје утисак жене на прагу шесте деценије. О томе шта је њена тајна, али и највећа неостварена жеља, водитељка је говорила за домаће медије.

Како сте замислили прославу јубиларног рођендана и да ли сте све жеље себи у вези с прославом испунили?

- Оно што желим себи, а и другима, увек је срећа, јер верујем да тај осећај задовољства све покрива - здравље, љубав, успех и новац. Научила сам с годинама да је најлепши осећај да изговорите жеље свог срца наглас, а не само оне које вам рацио сугерише да је паметно и зато се можда осећам задовољније и радосније. Од срца сам послала позивнице драгим људима који су ми чинили живот лепшим и лакшим и сви су купили авионске карте и допутовали другог марта из Дубаија, Енглеске, Америке, Немачке, Шпаније, Аустрије.

Коју сте најоригиналнију жељу добили од пријатеља за рођендан?

- Мале су вам све странице овог интервјуа за жеље и посвете које сам добијала лично, путем СМС порука или уз раскошну корпу мог омиљеног цвећа. Многе сам сачувала у телефону за „заувек“, а једна од најмудријих ме је мотивисала да престанем превише да бринем и страхујем и да допустим да се живот поигра са мном јер репризе нема, а да поједине несмеле ставим на подужу листу чекања док не заслуже моју пажњу и време.

Ако бисте подвлачили црту, да ли вам је све потаман и недостаје ли вам нешто за апсолутно испуњење?

- Празнина настаје када не радимо ништа или врло мало како бисмо били потпуно испуњени. Важно је да научимо како да лечимо своје душевне патње. Рецепт за бежање од неретко сурове реалности знам и покушавам да га препишем себи када год могу.

Да ли сте некад помислили да бисте волели да сте имали више од једног детета и да ли вам је некада син говорио да би волео да има друштво?

- Наравно, једна од мојих највећих жеља коју нисам себи испунила јесте да имам још једно дете. То је детаљ мог живота о ком повремено маштам.

(Стору)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas