Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић честитала Пријовићки другу Арену, па одговорила на прозивке са друштвених мрежа - "Немогуће да не играм добро!"

Милица је јуче прославила свој 32. рођендан

1691735625_mpppp.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица Павловић организовала је за вечерас „Лео партy" поводом свог 32. рођендана, на који су јој дошли најближи са намером да се - лавовски добро и проведу. Поред доброг расположења, гости су иначе били у обавези и да се обуку у бело, а слављеница је то прва и испоштовала у топу са светлуцавим детаљима и панталонама с ресама, што вас све чека у галерији која следи.

Овом приликом, у разговору с домаћим медијима дотакла се своје породице, друге заказане Арене Александре Пријовић... Па и опречних коментара који је већ извесно време прате, на рачун играња по наступима. Такође, осврнула се и на своје највеће пијанство, од ког према њеним речима - није баш много прошло.

- Сећам се свог највећег пијанства, то је било прошле године, после рођендана... Не желите да знате шта је било! Мислила сам да владам собом, да је све нормално, а кад сам видела на шта сам личила, све ми је било јасно - почела је она, па додала:

- Отац неће бити вечерас. Он ми не брани да пијем (смех). Он кад попије једну ракију, препричава три недеље то. Маћеха и ја волимо да попијемо... Стомаклију волимо, да - нагласила је она.

Колегиници Александри затим је честитала другу Арену, признавши како би и она то свакако волела.

- Александра Пријовић је заказала другу Арену, да, то су велике ствари. Честитам јој овом приликом. Публика нема потребе да брине, ту су млађе наде, способне да праве велике концерте. И Теа (Таировић) и Александра, ја ето, нека публика мирно спава. Волела бих и ја другу Арену, наравно - казала је Павловићева, која сматра да је неосновано „прозивају" онлајн за играње, које не престаје да се дели онлајн.

„То просто није могуће!"

- Бака ми је усадила да имам енергију, то преносим на сцени. Ти што коментаришу моје играње на бини, немогуће је да ја не играм добро. Па, десет година имам такав осећај за ритам, како сад да не играм добро? Немогуће је то - изјавила је Милица пред „седмом силом".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas