Oglas
· · Komentari: 0

Milica Pavlović čestitala Prijovićki drugu Arenu, pa odgovorila na prozivke sa društvenih mreža - "Nemoguće da ne igram dobro!"

Milica je juče proslavila svoj 32. rođendan

1691735625_mpppp.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Milica Pavlović organizovala je za večeras „Leo party" povodom svog 32. rođendana, na koji su joj došli najbliži sa namerom da se - lavovski dobro i provedu. Pored dobrog raspoloženja, gosti su inače bili u obavezi i da se obuku u belo, a slavljenica je to prva i ispoštovala u topu sa svetlucavim detaljima i pantalonama s resama, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Ovom prilikom, u razgovoru s domaćim medijima dotakla se svoje porodice, druge zakazane Arene Aleksandre Prijović... Pa i oprečnih komentara koji je već izvesno vreme prate, na račun igranja po nastupima. Takođe, osvrnula se i na svoje najveće pijanstvo, od kog prema njenim rečima - nije baš mnogo prošlo.

- Sećam se svog najvećeg pijanstva, to je bilo prošle godine, posle rođendana... Ne želite da znate šta je bilo! Mislila sam da vladam sobom, da je sve normalno, a kad sam videla na šta sam ličila, sve mi je bilo jasno - počela je ona, pa dodala:

- Otac neće biti večeras. On mi ne brani da pijem (smeh). On kad popije jednu rakiju, prepričava tri nedelje to. Maćeha i ja volimo da popijemo... Stomakliju volimo, da - naglasila je ona.

Koleginici Aleksandri zatim je čestitala drugu Arenu, priznavši kako bi i ona to svakako volela.

- Aleksandra Prijović je zakazala drugu Arenu, da, to su velike stvari. Čestitam joj ovom prilikom. Publika nema potrebe da brine, tu su mlađe nade, sposobne da prave velike koncerte. I Tea (Tairović) i Aleksandra, ja eto, neka publika mirno spava. Volela bih i ja drugu Arenu, naravno - kazala je Pavlovićeva, koja smatra da je neosnovano „prozivaju" onlajn za igranje, koje ne prestaje da se deli onlajn.

„To prosto nije moguće!"

- Baka mi je usadila da imam energiju, to prenosim na sceni. Ti što komentarišu moje igranje na bini, nemoguće je da ja ne igram dobro. Pa, deset godina imam takav osećaj za ritam, kako sad da ne igram dobro? Nemoguće je to - izjavila je Milica pred „sedmom silom".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas