Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић први пут јавно проговорила о вези са ватерполистом: "Крили смо се у четири зида, као да сам се виђала са серијским убицом"

Певачица први пут проговорила о вези са ватерполистом

1655273792_milica-pavlovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Милица Павловић, гостујући у емисји Амиџи шоу, први пут је отворено причала о љубави са ватерполистом Николом Савељићем. Како је нагласила, њих двоје нису успели да опстану због великог притиска јавности.

Прочитајте још: "СРАМ ЈЕ БИЛО ИМЕНА И КАРИЈЕРЕ": Милица Павловић више не жели да ћути поводом скандала

- Неке промене су ми се десиле, опет сам она стара Милица. Ако се овај снимак буде послао и Николасу, мислим да ће човеку телефон да испадне из руку. Увек сам се трудила и трудим се и дан данас да фокус стављам на свој рад, на песме, да ако ме људи воле, то буде због моје музике. Не због тога с ким сам, шта сам, да ли је тај неко актуелан, да ли није, да ли због лепих слика са њим на Инстаграму и остало... И нећу овог пута да избегнем. Гледам у под, али подићи ћу главу. Да, ја јесам била са Николасом у вези и не знам што сам то толико крила као да сам се забављала са ожењеним човеком који има двадесеторо деце или са серијским убицом па сам ја то сакрила. И нећу да слажем. Он је слободан дечко. Ми нисмо више у вези. Имали смо лепу љубавну причу, били смо годину и по дана заједно. Он дечко живи на другом континетну, у Америци је, бави се ватерполом, завршио је колеџ...

Било је препрека, муке, временска разлика, па била је корона, не можеш да путујеш... Па кад дође као виђамо се у Црној Гори. Шта сам ја дечку радила, то је страшно било. Ми смо се свуда виђали и на крају када је дошао у Београд, Папарацо лов нас је ухватио. И нећу да кажем да то није истина. Крили смо се, као ајмо у стан, све у четири зида, као шетамо Калемегданом, ја стављам капуљачу... Јадан дечко са мном, али ја сам тешка особа, пола нек ми се прашта - открила је Милица Огњену Амиџићу и додала:

- Јесте млађи од мене 8 година. Николас је добар дечко, васпитан. Упознала сам његову маму и сестру, види се по мајци да је то васпитање народски са манирама, са породичним вредностима, све што ја волим. Ја сам у једну руку сакривала јер смо се прво упознавали. Некако видимо сви примере када неко од јавних личности експонира везу, упорпасти се све. Он је имао пуно обавеза, да сам га представила као свог дечка, не знам како би се он тада носио са тим. Виђали смо се често јер је он долазио на ову страну због мера. Па су их пуштали да чешће долазе - каже певачица.

Прочитајте још: ИСТА МАЈКА! Ћерка Бијонсе, појавила се на утакмици са својим оцем Џеј Зијем и све очи биле су упрте у ЊУ! (ВИДЕО)

 

- Ми нисмо раскинули зато што је он мене или ја њега мало волела у том моменту, већ зато што је човек на другом континенту и у том моменту није било могуће да наставимо. Када ми се десила ова животна ситуација везана за баку ми смо се и чули. Као што ми се јавила и његова мајка и сестра. Ми смо у добрим односима. Поздрав за њега. Он вероватно не верује и мисли да сања ако гледа ову емисију - закључила је Милица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas