Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Моја козметика кошта између 300 и 500 динара": Злата Петровић открила како се негује

Злата Петровић каже да код козметичара не иде и да се никада није оптерећивала трендовима

1696593736_732d9d16626dbb3d9ed5e27278d7003f43264d90.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Злата Петровић деценијама важи за једну од најнегованијих певачица на естради којој године не могу ништа, а иако би многи помислили да су њена лепота и младоликост резултат разноразних естетских интервенција, Злата то демантује и објашњава да никада ништа на себи није радила.

– Замислите да одем на ботокс са овим мојим образима, како би изгледала? Па ужасно! Мени то не стоји иначе бих ставила, али немам проблем са борама. Никада ниједну иглицу и интервенцију имала. Ја само порадим са својим мозгићем – рекла је Злата.

Самим тим што не одлази код пластичара и других специјалиста за естетске интервенције, Злата даје до знања да се ни мало не плаши старења и да са срећом дочекује године које тек долазе.

– Ако неко има самопоуздања то сам ја. Ја сам мала и динамитна жена, може се тако рећи- додала је певачица за Гранд.

Певачица је открила како, за разлику од њених колега, она не пати од скупоцених материјалних ствари.

– Са мало пара могу дивно и лепо да живим. Ја код Кинеза себи купим ове минђушице, ја пресрећна. Свака жена са мало пара може да се лепо обуче, ја и козметику купујем која кошта између 300 и 500 динара. Ја чак не идем ни код козметичара, немам потребу-искрена је Злата која сматра да је битније какав је неко човек, а не шта носи.

– Ја не морам по сваку цену да мени буду атрибути у првом плану. Најлакше је купити мајицу да пише Версаће, мислим будалаштине. Мени то никада није био приротет и тако учим и своју децу– тврди Петровићева.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas