Oglas
· · Komentari: 0

"Moja kozmetika košta između 300 i 500 dinara": Zlata Petrović otkrila kako se neguje

Zlata Petrović kaže da kod kozmetičara ne ide i da se nikada nije opterećivala trendovima

1696593736_732d9d16626dbb3d9ed5e27278d7003f43264d90.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Zlata Petrović decenijama važi za jednu od najnegovanijih pevačica na estradi kojoj godine ne mogu ništa, a iako bi mnogi pomislili da su njena lepota i mladolikost rezultat raznoraznih estetskih intervencija, Zlata to demantuje i objašnjava da nikada ništa na sebi nije radila.

– Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bi izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu iglicu i intervenciju imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem – rekla je Zlata.

Samim tim što ne odlazi kod plastičara i drugih specijalista za estetske intervencije, Zlata daje do znanja da se ni malo ne plaši starenja i da sa srećom dočekuje godine koje tek dolaze.

– Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći- dodala je pevačica za Grand.

Pevačica je otkrila kako, za razliku od njenih kolega, ona ne pati od skupocenih materijalnih stvari.

– Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu-iskrena je Zlata koja smatra da je bitnije kakav je neko čovek, a ne šta nosi.

– Ja ne moram po svaku cenu da meni budu atributi u prvom planu. Najlakše je kupiti majicu da piše Versaće, mislim budalaštine. Meni to nikada nije bio prirotet i tako učim i svoju decu– tvrdi Petrovićeva.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas