Oglas
· · Komentari: 0

NAJZGODNIJA ŽENA PLANETE raspametila je ceo klub u najkraćoj haljini: Verenik je nije puštao iz vida (FOTO)

Nikol Šerzinger ovih dana uživa na luksuznom odmoru sa verenikom Tomom Evansom, a par je ovog puta izabrao Sardiniju

1691401826_profimedia-0794700701.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

 I dok ovaj par danju uživa u rajskim plažama, noću se zabavljaju u ekskluzivnim klubovima, a upravo su ih u provodu "uhvatili" i paparaci. Par je u subotu uveče posetio jedan popularan noćni klub u gradiću Porto Červo, a oboje su bili sjajno skockani i dobro raspoloženi.

Zgodni bivši ragbista uskočio je u moderno crno odelo koje je naglasilo njegovu markantnu pojavu, ali je ipak sve poglede, sasvim očekivano, ukrala lepa Nikol.

Slavna 45-godišnjakinja pokazala je svoju zanosnu, izvajanu figuru u glamuroznoj, ali seksi kombinaciji idealnoj za lude letnje žurke.

Atraktivna Nikol izabrala je ultrakratku haljinu od srebrnog štrasa koja prati liniju tela, a krasi je i duboki, zapaljivi dekolte koji nikog nije ostavio ravnodušnim. Ova haljina istakla je neverovatnu figuru lepe pevačice - njene zategnute noge, bujne grudi i tanani struk.

Ovu kombinaciju upotpunila je efektnim, visećim minđušama, kao i vamp šminkom, a svoju dugu, bujnu kosu vezala je u visok rep. Ona je i inače poznata kao jedna od najzgodnijih žena sveta, a ove fotografije to jasno i dokazuju - malo kome u petoj deceniji kratke i uske haljine ovako dobro stoje!

Inače, Nikol svoju savršenu figuru duguje pažljivo osmišljenoj rutini vežbanja, a kada je reč o ishrani tvrdi da jede sve, ali umereno i sa akcentom na zdraviju vrstu hrane. Takođe, vodi računa da svaki njen obrok sadrži izbalansiran odnos masti, ugljenih hidrata i proteina. Primera radi doručkuje tost od avokada sa poširanim jajima i dimljenim lososom ili zdravu ovesnu kašu sa šumskim voćem. Kada je reč o vežbanju ova slavna lepotica praktikuje gotovo svakodnevne odlaske u teretanu, 20 minuta kardio treninga, planinarenje, jogu, dizanje tegova...

Podsetimo, NIkol je svojevremno priznala da je dugo imala problema sa samopouzdanjem i poremećajima u ishrani, ali da se sve promenilo pre nekoliko godina, kada je rešila da se posveti zdravoj ishrani i redovnom treniranju.

"Samo da ste srećni sami sa sobom i onda sve ide lakše. Dugo mi je trebalo da prihvatim sebe i svoje telo. Kad sam sklopila mir sa sobom nije mi bio problem da vežbam i da jedem ono što je dobro za mene. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Nije bitna kilaža, bitno je da ste sebi prijatelj jer ako ne volite sebe, onda ste autodestruktivni i tužni. Veći deo života sam provela gajeći tugu, a tek sad shvatam da sam samo gubila vreme", rekla je jednom prilikom.

Šta vi kažete za disko izdanje lepe pevačice?

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas