Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наоми Кембел објавила да је ПОСТАЛА МАМА ПО ДРУГИ ПУТ У 53.ГОДИНИ: ''Никада није касно да будеш мајка'' (ФОТО)

''Дар од Бога'' написала је

1688108838_NAOMI-NSLOVN11.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ наоми
Oglas

Наоми Кембел (53), је одушевила свет најновијом објавом да је по други пут постала мама. Након девојчице, на свет је дошао један дечак, а супермодел не крије одушевљење.

Она је и раније говорила колико ју је нова улога променила, те да не жали што је у каснијим годинама открила чари мајчинства.

У фотографији коју је објавила и представила свог сина свету, види се како га држи у наручју, док двогодишња ћеркица пружа руку да га додирне.

Дирљивим речима написала је све што осећа:

'' Мој малени драги, знај да си вољен и жељен ван сваке мере, и окружен љубаљу од тренутка када си нам увеличао живот својим присуством. Прави дар од Бога, благословена сам! Добродошао дечко''.

Наоми се поносно декларисала као ''мајка двоје''. Са захвалношћу, написала је још да никада није касно да се постане мајка.

Када је 2021. добила ћерку, Наоми је инспирисала многе, па је гласно охрабривала своје старије пријатеље да пригрле дар мајчинства.

 

И у својим 50-тим, када је постала мајка, она је са пуно самопоуздања подсетила друге да не оклевају, и прате жеље свог срца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas