Oglas
· · Komentari: 0

Naomi Kembel objavila da je POSTALA MAMA PO DRUGI PUT U 53.GODINI: ''Nikada nije kasno da budeš majka'' (FOTO)

''Dar od Boga'' napisala je

1688108838_NAOMI-NSLOVN11.jpg
Photo: Instagram printscreen/ naomi
Oglas

Naomi Kembel (53), je oduševila svet najnovijom objavom da je po drugi put postala mama. Nakon devojčice, na svet je došao jedan dečak, a supermodel ne krije oduševljenje.

Ona je i ranije govorila koliko ju je nova uloga promenila, te da ne žali što je u kasnijim godinama otkrila čari majčinstva.

U fotografiji koju je objavila i predstavila svog sina svetu, vidi se kako ga drži u naručju, dok dvogodišnja ćerkica pruža ruku da ga dodirne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Dirljivim rečima napisala je sve što oseća:

'' Moj maleni dragi, znaj da si voljen i željen van svake mere, i okružen ljubalju od trenutka kada si nam uveličao život svojim prisustvom. Pravi dar od Boga, blagoslovena sam! Dobrodošao dečko''.

Naomi se ponosno deklarisala kao ''majka dvoje''. Sa zahvalnošću, napisala je još da nikada nije kasno da se postane majka.

Kada je 2021. dobila ćerku, Naomi je inspirisala mnoge, pa je glasno ohrabrivala svoje starije prijatelje da prigrle dar majčinstva.

 

I u svojim 50-tim, kada je postala majka, ona je sa puno samopouzdanja podsetila druge da ne oklevaju, i prate želje svog srca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas