· · Коментари: 0

"Не тренирам и забушавам око исхране": Милица Тодоровић открила како је изгубила килограме, иако се није строго продржавала прописаног режима

Када је недавно избацила снимак у купаћем, сви медији су писали о њеној исклесаној фигури

1658161401_milica.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/милицатодоровицоффициал

Милица Тодоровић добила је који килограм вишка током короне када је трчање са наступа на наступ и стресан живот заменила потпуно другачијим ритмом. Више слободног времена и маје активности утицали су на то да се лепа Милица, коју одувек јавност памти као мршавицу, угоји.

Када је на свом Инстаграм профилу објавила видео свима је било јасно да је певачица радила на свом изгледу. Иако су многи помислили да није излазила из теретане ситуација је била мало другачија.

"Тренутно не тренирам због тога што ми је лето баш радно и 'живим на точковима' и немам времена за тренинг али пре почетка летње турнеје сам имала персоналног тренера и са њим сам вежбала", изјавила је за портал "Лепа и срећна". Додала је и да је око исхране затражила помоћ нутриционисте.

Прочитајте још: ЖЕЉКО САМАРЏИЋ открио како је настао чувени хит ГРЛИЦА: Марина Туцаковић је знала наше разговоре да преточи у најлепше текстове

 

"Што се исхране тиче, идем код нутриционисткиње већ пар година. Мало забушавам и опустим се али се брзо вратим на режим", рекла је Милица л и открила да је за њену беспрекорну линију ипак заслужан добар метаболизам "Лако мршавим па се не оптерећујем много", била је искрена лепа певачица. Недавно је признала проблем који има већина жена:

"Стомак ми раван само ујутру, увече се већ надујем, као све жене".

Харизматична певачица никада није кубурила са вишком килограма до светске пандемије коронавируса.

"Још увек нисам вратила килажу коју сам имала раније, али носим такве ствари да прикријем вишак. Али и у њима изгледам добро и даље сам секси. Нисам пресрећна што сам се угојила јер сам цео живот мршава као штапић па ми је чудно, али се лепо осећам", била је сасвим искрена.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.