Oglas
· · Komentari: 0

ŽELJKO SAMARDžIĆ otkrio kako je nastao čuveni hit GRLICA: Marina Tucaković je znala naše razgovore da pretoči u najlepše tekstove

Za Željka Samardžića ova pesma ima posebno značenje.

1658133143_zeljko-samardzic1.jpg
foto: Ata images
Oglas

- Devedestih kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram. Meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem "šta su to našle u meni" i kaže ona: "Eto imam odličan naslov"- prisetio se pevač, a onda je progovorio o svom prvom velikom koncertu koji je održao u Crnoj Gori.

- Nikada neću zaboraviti svoj prvi veliki koncert u sportskoj hali u Podgorici. Okrenuo sam je telefonom i zamolio da pevaju što jače da ona čuje i da podelimo tu sreću - ispričao je Željko nedavno u emisiji "A sad malo mi".

Pročitajte još: Stidi se što je snimila: Viki Miljković ovu pesmu NIKADA NE PEVA (TEKST PESME/VIDEO)

Marina je, sa njenim suprugom Futom, Željka Samardžića proslavila pesmom "Sipajte mi još jedan viski", a kasnije i hitovima "Grlica", "Slutim", "Da me nije".

- Marina je znala neke naše razgovore vešto da pretoči u tekstove mojih najlepših pesama. "Sipajte mi još jedan viski" još od kad je objavljena zovem svojom "ličnom kartom". Nastala u vreme koje je smrdelo na barut i benzin iz plastične flaše koka kole sa ugla ulice… Jako davno ali još uvek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrednosti - izjavio je svojevremeno Željko.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas