Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАМИНА ПРИНЦЕЗА

НЕ ЖАЛИ ПАРЕ: Каћа Грујић на бебин кутак потрошила 10.000 евра (ФОТО)

Марко Гобељић и Каћа Грујић дочекали своје првенче.

1640082777_________Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ катаринагрујиц.долл
Oglas

Певачица Катарина Грујић и њен супруг Марко Гобељић постали су поносни родитељи девојчице којој су дали име Катја, 15. децембра, а фудбалер се потрудио да приреди диван дочек за своју мезимицу.

Има све што пожели

За малену Катју је у породичном дому све било спремно, а родитељи нису штедели ни за бебину опрему. Марко и Катарина су само за колица, носиљку и ауто седиште (сет 3 у 1) дали близу 1.000 евра, а још 3.000 за беби-намештај.

- Каћа и Гобеља нису жалили новца и бирали су само најбоље за своју наследницу, а дечја соба у којој ће Катја проводити највише времена, опремљена је као из бајке - каже извор близак певачици.

- Каћа је била опседнута размишљањем о томе како да преуреди собу, па је само за креветац и комоду са ормарићем дала 3.000 евра, а и за њену гардеробу је дала још толико - открива саговорник.

- Грујићева је припремила пуно ствари којима је попунила мини гардеробер своје наследнице са најлепшим беби стварима, а све је у белој, розе и беж нијанси.

Прочитајте још: ИСПУНИЛА ЈОЈ СЕ ЖЕЉА: Карлеуша купила ћерки скупоцени поклон за Нову годину (ФОТО)

Мама и тата не крију одушевљење што је дошла њихова наследница, а певачица је у изјави за медије открила и да је било суза радосница када се родила Катја.

- Марко је одмах почео да плаче кад је видео Катју. То су искрене емоције које се не могу описати речима. Ухватила сам јуче себе како је три сата гледам, а она мирна, спава, па ме гледа... Боже, ја не могу да верујем да је то моје дете и одмах ми крећу сузе, ођедном - казала је Каћа.

Катарини и Катји су посебно изненађење припремили и Снежана и милан Борјан, који су послали предиван букет ружа са мотивима Мини Маус.

 Фото: принтскрин/Инстаграм/катаринагрујиц.долл

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas