Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Неће бити исто без њега, али живот иде даље"... Дарко Лазић открио како ће након смрти оца прославити Божић

Певач открио како ће прославити Божић

1609932754_New-Project--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Дарко Лазић, ове године ће први пут најрадоснији хришћански празник прославити без оца. Иако му је јако тешко и још увек се навикава на чињеницу да Милана више нема, певач је ће и ове године обележити Божић, како налажу обичаји.

Прочитајте још: "Почињеш...": Слађа Алегро упутила поруку момку који је у Звездама гранда ОДУШЕВИО СРБИЈУ (ФОТО/ВИДЕО)

- Тешко ми пада што празнике проводим без оца, али шта да се ради, живот иде даље. Неће бити исто без њега за Божић, он је био глава куће, сви смо породично славили. Ове године обележићемо Божић без музике, испоштоваћемо све обичаје, као и до сада - прича Дарко.

Након смрти оца, који је 13. децембра преминуо од последица током операције смањења желуца, Дарко се вратио својим обавезама. Највише пажње посвећује свом сину Алексеју, проводи време са пријатељима, а недавно је и запевао, што су му многи замерили.

- Није ми лако, али морам да будем јак, најјачи због других. Ако ја паднем, сви смо пали. Покушавам да се издигнем из ове ситуације, да буде као што је некад било, зато се и смејем и дружим. Видим да ме по друштвеним мрежама пљују, питају се зашто качим фотографије где се смејем, а имао сам смртни случај. Ко сте ви да ми паметујете? Ја жалим, не жалите ви. Ја најбоље знам како ми је! Естрадна сам личност, морам због посла да се смејем и да певам. Кад сам сам мени је тешко, али ја то пред другима не показујем - објаснио је певач.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas