Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Neće biti isto bez njega, ali život ide dalje"... Darko Lazić otkrio kako će nakon smrti oca proslaviti Božić

Pevač otkrio kako će proslaviti Božić

1609932754_New-Project--1-.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Darko Lazić, ove godine će prvi put najradosniji hrišćanski praznik proslaviti bez oca. Iako mu je jako teško i još uvek se navikava na činjenicu da Milana više nema, pevač je će i ove godine obeležiti Božić, kako nalažu običaji.

Pročitajte još: "Počinješ...": Slađa Alegro uputila poruku momku koji je u Zvezdama granda ODUŠEVIO SRBIJU (FOTO/VIDEO)

- Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili. Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada - priča Darko.

Nakon smrti oca, koji je 13. decembra preminuo od posledica tokom operacije smanjenja želuca, Darko se vratio svojim obavezama. Najviše pažnje posvećuje svom sinu Alekseju, provodi vreme sa prijateljima, a nedavno je i zapevao, što su mu mnogi zamerili.

- Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem - objasnio je pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas