Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

"Никада нисам ударио жену": Џони Деп ТУЖИ Амбер Херд за клевету, а она из дана у дан КОПИРА ЊЕГОВЕ СТАЈЛИНГЕ, сви се питају зашто? (ФОТО)

Џони Деп тужио је бившу супругу, Амбер Херд, за клевету

1650455427_pjimage-26-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славни глумац и манекенка били су у браку од 2015. до 2017. године. Деп је  затражио 50 милиона долара одштете због чланка који је Амбер 2018. године објавила у Вашингтон посту, наводећи да је жртва породичног насиља, преноси ЦНН.

Прочитајте још: Сви коментаришу хаљину НИКОЛ КИДМАН: Папрено је скупа, али негативне реакција пљуште (ФОТО)

Суђење се одвија у Вирџинији, а глумац је неколико пута до сада рекао да је у потпуном шоку због упућених изјава о насиљу:

- Никад сам нисам дошао до тачке да на било који начин ударим госпођу Херд, нити сам ударио било коју жену у свом животу - рекао је глумац под заклетвом, преноси Пеопле.

- Пошто сам знао да у томе нема никакве истине, сматрао сам својом одговорношћу да се заложим, не само за себе у том случају већ и за своју децу, која су у то време имала 14 и 16 година. Мој циљ је истина. Нисам то заслужио, ни моја деца, ни људи који су веровали у мене свих ових година. Нисам желео да било ко од тих људи верује да сам их лагао или да сам преварант. Поносим се поштењем - каже глумац.

Прочитајте још: НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ! Звезда "Прљавог плеса" Џенифер Греј (62) жали због операције носа која јој је УНИШТИЛА КАРИЈЕРУ (ФОТО)

Занимљиво је то колико Амбер по стилском изгледу подсећа на Депа јер на сваком суђењу копира његов начин облачења, примећују корисници друштвених мрежа и постављају питање зашто се то дешава.

На једном од последњих суђења Деп је носио потпуно црну кошуљу са црном краватом и сиво одело. Амбер Херд је носила исту одећу првог дана свог суђења. Наредног пута је понела потпуно исту Гучи кравату као глумац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas