· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

Њена лепота очарала је све улогом у серији "Грех њене мајке", ево како ИЗГЛЕДА и чиме се данас БАВИ чувена Неда (ФОТО)

Прелепа глумица повукла се са јавне сцене

1601893170_neda.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС

Ивана Јовановић, коју сви добро памтимо по улозу Неде Павловић у серији "Грех њене мајке", након великог успеха који је доживела са серијом, изненада се повукла и преселила у Америку.

Прочитајте још: Ово сигурно НИСТЕ ЗНАЛИ о филму "МАРАТОНЦИ ТРЧЕ ПОЧАСНИ КРУГ" (ВИДЕО)

Иако већина наших глумаца, одласком у Америку пробају да се пробију на страно тржиште, Ивана се запослила као креативни менаџер у једном ресторану.

Живи свој амерички сан. Плива са фокама и пеликанима, а повремено на плажи буде и са светским звездама попут Скарлет Јохансон, Кејт Хадсон и многим другим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#иванајовановиц је рођена у Београду 1. јуна 1980. године. Глуму је дипломирала на Факутету драмских уметности у Београду у класи професорке Гордане Марић. Док је студирала, позоришна редитељка Ивана Вујић запазила је њен таленат и позвала је да игра у њеним представама. Запажене улоге остварила је у телевизијским серијама Паре или живот и Непобедиво срце, а велику популарност стекла је улогом Неде у телевизијској серији Грех њене мајке.. Живи у Лос Анђелесу са сином Виктором. Награду за најбољи Глумачки пар године по избору читалаца ТВ Новости добили су Ивана Јовановић за улогу Неде и Иван Босиљчић за улогу Бојана у серији „Грех њене мајке” на Филмским сусретима у Нишу 2010. године.@мирјам_серије #мирјам #српскуглумци #милицајаковљевиц #грехњенемајке #непобедивосрце #серије #твсерија #игтвсрбија #веснаилиц077 #мирјамсер ија

А пост схаред бy Сваштара 077 ❤ (@веснаилиц077свастара077) он

Ивана је својевремено изјавила, да никада у Америци није ни пробала да глуми, као ни да није отишла ни на једну аудицију. Ужива у свом послу и одрастању свог сина Виктора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.