· · Коментари: 0
НОВА ЉУБАВ

Од када је чуо да се разводи, овај репер је бацио око на Ким Кардашијан (ФОТО)

Репер Дрејк је бацио око на Ким Кардашијан, тврди извор близак познатом реперу.

1615990502_Kim-K.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / кимкардасхиан

Извор тврди да се Дрејк нада прилици код Ким чим се она и службено разведе од Кање Веста, с којим има четверо деце.

- Дрејк никад није схватио шта Ким види у Кањеу. Годинама говори како он није за њу и како ће Ким завршити у сузама - рекао је извор и додао како је Дрејк почео да шаље поруке Ким чим је чуо да је поднела захтев за развод брака у фебруару ове године.

Прочитајте још: Милица Зарић искрено за Магазин Новости: Све о улогама, новим младим глумцима и "Тајни винове лозе"

- Изненадило га је што јој је толико требало да схвати, а поруке је почео да јој шаље чим је постало јасно да је развод неизбежан. Спреман је да се нађе са њом чим она то пожели и уверен је како ће се то догодити убрзо - тврди извор близак Дрејку. 

Прочитајте још: Повређена: Овако је Кејт Мидлтон реаговала након интервјуа Меган Маркл

Дрејк и Кање имали су већ вербалних окршаја, а углавном су били повезани управо са Ким. Фанови верују да је Дрејк у неколико својих песама алудирао на то да је имао сексуалне односе са Ким, а Кањеу се није свидело што он то никад није демантовао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.