Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласио се продуцент филма "Пирати са Кариба": Да ли ћемо у будућности гледати Џонија Депа у овој франшизи?

Може ли се Џони Деп вратити у филм "Пирати са Кариба" као популарни лик Џек Спероу? Ево како је одговорио продуцент франшизе Џери Брукхајмер.

1652790485_dep-sudjenje-.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ЛивеНОW фром ФОX
Oglas

Џек Спероу се вероватно неће ускоро вратити на велика платна. Продуцент франшизе "Пирати са Кариба" Џери Брукхајмер је оценио будућу умешаност Џонија Депа у франшизу током интервјуа за "Сандеј Тајм", 15. маја. Деп је играо Спероуа у свих пет филмова, а последњи је филм био "Пирати са Кариба" из 2017. Мртваци не причају приче

Прочитајте још:  Глумица серије "Дадиља" проговорила о тешким тренуцима у животу - Требало би да се запитамо шта радимо

Брукхајмер сада ради на још два филма. На питање да ли ће се Деп вратити, Брукхајмер је једноставно рекао публикацији : "Не у овом тренутку. У будућности тек треба да се одлучи." У међувремену, он је потврдио да је у преговорима са Маргот Роби да учествује у једном од два сценарија Пирата са Кариба који су тренутно у процесу снимања. 

Деп је усред тужбе за клевету од 50 милиона долара против своје бивше супруге Амбер Херд , оптужујући је да му је уништила репутацију измишљеним тврдњама о породичном злостављању изнесеним у есеју "Вашингтон Поста"  који је написала 2018. Херд је поднела противтужбу од 100 милиона долара против Депа , тврдећи да ју је оклеветао у својим изјавама називајући њене тврдње "сложеном обманом".

Током суђења, Деп је рекао да не жели да се враћа више у филм "Пирати са Кариба" јер како наводи продуценти су га "осудили без пресуде" . У једном тренутку, Хердов адвокат је питао глумца: „Чињеница је, господине Деп, да вам Дизни дође са 300 милиона долара, ништа вас на овом свету не би натерало да се вратите и радите са Дизнијем на филму "Пирати са Кариба"? Тачно?"

А Деп је одговорио: "То је истина, господине Ротенборн." Деп је расправљао о франшизи на суду када су га питали о чланку Дејли Мејла из 2018. у којем се наводи да је Деп "излазио као Џек Спероу", према "Вариетију". 

"Нисам био свјестан тога, али ме то не изненађује“, свједочи Деп. „Две године су прошле од сталног причања широм света о томе да сам ја тај који туче жене. Тако да сам сигуран да је Дизни покушавао да прекине везе да би био сигуран." Депов агент Џек Винам је сведочио да су оптужбе извукле Депа из трке за шести  филм "Пирати са Кариба" и да је изгубио 22,5 милиона долара који би добио за улогу. 

Сада је јасно да се Деп неће укрцати на гусарски брод у блиској будућности.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas