Oglas
· · Komentari: 0
SMEŠNO

Ovo niste imali priliku da vidite u ZVEZDAMA GRANDA: Pogledajte NIKAD VIĐENI snimak Isaka Šabanovića (VIDEO)

Nova sezona takmičenja Zvezde Granda je počela, a i dalje se pojavljuju anegdote sa snimanja iz prethodne sezone

1632292262_isak.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Grand
Oglas

Drugoplasirani Isak Šabanović, skrenuo je pažnju na sebe svojim besprekornim vokalom, ali i neverovatnom emotivnošću koju je pokazao. Nikada se nije plašio da pokaže suze na sceni, kada je dobija pohvale.

Pročitajte još: Toma Zdravković je ovu pesmu jednom otpevao i nije mogao da zaustavi suze

Jedna od ovakvih situaciju dogodila se i na samoj audiciji kod Aleksandra Milića Milija, kada se toliko rasplakao da je želeo da odustane.

Neosporan talenat, a previše emotivan

Ipak, Mili je primetio njegov neverovatan talenat, zbog čega je na kraju i došao u takmičenje i osvojio visoko drugo mesto.

Ipak, snimak sa audicije niko da sada nije imao prilike da vidi, a u emisiji "Grand specijal", VOja Nedeljković je odlučio da ga pusti, dok je Isaku bilo veoma neprijatno.

- Nemoj molim te samo da puštaš insert- molio je Isak, ali prekasno.

- Ne puštam ja ništa, pušta režija, ja puštam ponekad golubove da lete - rekao je Voja kroz osmeh.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas