Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Odlazim, a volim te!" Oliver otkrio razloge raskida sa Marinom Tucaković: Bio je njena NAJVEĆA LJUBAV!

Marina Tucaković, preminula je u 67. godini nakon duge i teške borbe sa rakom dojke

1632302873_oliber.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Marina se dva puta udavala, a njena najveća ljubav je bio Oliver Mandić, kome je napisala i jednu od njegovih najlepših balada "Odlazim, a volim te".

Pročitajte još: Ovo niste imali priliku da vidite u ZVEZDAMA GRANDA: Pogledajte NIKAD VIĐENI snimak Isaka Šabanovića (VIDEO)

Pre Fute Radulovića, malo ko zna da je Marina bila u braku sa gitaristom grupe "Bulevar" Nenadom Stamatovićem, a iako su se jako brzo razveli, njemu je posvetila pesmu "Majstor za poljupce", koju je snimila grupa "Zana".

Prvom suprugu je posvetila hit "Majstor za poljupce"

- Nenad je bio moj majstor za poljupce, a Futa je nešto sasvim drugo. Izbegavam da pričam o svojim brakovima, jer to ljude ne treba da zanima - rekla je u jednom od svojih intervjua Marina, koja je uvek želela da njen posao bude tema medija, a ne privatan život.

Iako nije volela da priča o vezi sa čuvenim Oliverom Mandićem, smatrala je da njena veza njihova veza nije bila nikakva senzacija.

Oliver je Marinu uvek hvalio i rado priča o njoj

Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zavaljanja napisala mi je najveće hitove, poput: "LJuljaj me nežno". Nakon objavljivanja te numere, ubrzo smo raskinuli. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je počelo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i nakon toga, kao da se ništa nije desilo. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove za moje albume. Radila mi je sve pesme osim numere "Dođe mi da vrisnem tvoje ime" i "Bobane". Bila je sjajna i pretalentovba žena, a u ditugima je uvek videla dobrotu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas