· · Коментари: 0

ОНЕ ЋЕ БИТИ НАЈГЛАСНИЈЕ: Жене наших "ОРЛОВА" ће из свег срца бодрити своје изабранике (ФОТО)

Изабранице наших "орлова" ће им вечерас бити највећа подршка и мотивација

1669981583_Foto-Shutterstock-Printscreen-Instagram-rajkovic__ana-raznatovicanastasija-mitrovic__kristina.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Принтсцреен/Инстаграм - рајковиц__ана, разнатовицана, иззадорабле стасија, митровиц__кристина

Репрезентација Србије данас игра веома важну утакмицу против Швајцарске. "Орлови" су поручили да су спремни и да ће дати свој максимум да победе и палсирају се у наредну фазу такмичења. 

Цела нација ће вечерас бити уз српске фудбалере, а највећу подршку ће им пружати њихове лепше половине са трибина. 

Сигурни смо да ће бити најгласније и да ће нађачати жене Швајцарских фудбалера.

Прочитајте још: ВЕНЧАЊЕ Ане и Предрага Рајковића: Организовали свадбу из СНОВА за 15 дана, а један СТАРИ СРПСКИ ОБИЧАЈ је млада погрешно схватила (ФОТО)

Ана Рајковић допутовала је пре неколико дана у Катар како би подржала фудбалере на утакмици против Швајцарске. Она је изабраница Предрага Рајковића, нашег резервног голмана. 

 

Анастасија Ражнатовић је у Катару од почетка првенства и бодри свог дечка Немању Гудеља. Певачица је фудбалерима пружала подршку и преко друштвених мрежа.

 

Немања Радоњић у вези је с манекенком Исидором Кадијевић, која је ће данас пратити меч, а на свој Инстаграм профил је поставила фотографију у дресу репрезентације.

 

У Катару је и супруга највеће звезде наше репрезентације, Александра Митровића. Прелепа Кристина мами уздахе где год да се појави, а познато је и да је управо она та која је успела да смири Митровића.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.