Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако је причао Синиша Михајловић о болести: "Сањати своју сахрану неколико пута је веома чудно"

Најгоре слутње су се обистиниле

1671274558_sinisa-mihajlovic.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Синиша Михајловић, преминуо је јучле у 54. години живота, након дуге и тешке борбе са леукемијом.

Прочитајте још: Познати се опраштају од Синише Михајловића, а порука Ероса Рамацотија ће вас расплакати (ФОТО)

У потресној исповести за Скај 2020. скупио је храбрости и јавно причао о својој борби са опаком болести. Његова воља и борба за животом била је испиранција многима, који су се борили за живот:

- Живот је фантастична ствар, поготово када пролазите кроз нешто кроз шта сам ја пролазио. Онда уживате у сваком моменту, у сваком детаљу. Практично сам рођен два пута. Прво у фебруару 1969. године, а онда 50 година касније. Видети јаког човека да плаче је посебна ствар, са болешћу сам научио да износим своје емоције, научио сам да плаче, и није ме срамота. Никога не би требало да буде. Пре тога сам све држао у себи, онда сам схватио да је плакање добра ствар, као и показивање љубави према људи – испричао је у интимној исповести за Скај 2020. године и додао:

- Сањати своју сахрану неколико пута је веома чудно. Никада нисам изгубио наду, све сам то повезао са својом жељом за борбу. Хранио сам своју храброст. Наравно, доктори су имали велику улогу у свему томе, јер без тога бих био храбар, али не бих успео – додао је том приликом.

Прочитајте још: Најмлађи син Синише Михајловића опростио се од оца: Фотографија коју је поставио РАСТУЖИЛА је целу нацију (ФОТО)

 

Синиша Михајловић биће сахрањен у пондељак у Риму у базилики "Санта Мариа дељи Анђели е деи Мартири" у 11 сати.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas