Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
номинације

Ово су номиновани за "Златну малину": Брус Вилис добио посебну категорију

Објављене су номинације за „Златну малину“, а Брус Вилис је добио своју категорију.

1644323982_profimedia-0646700697.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Номинације за "Златну малину"

Чак осам филмова у којима је глумац био ангажован, у трци је за доделу награде за најгора филмска остварења. Нова, посебна категорија добила је име: „Најгори наступи Бруса Вилиса у филму 2021. године".

У филмовима који су снимани углавном са веома ниским буџетом, звезда серијала Умри мушки тумачи шерифа, генерала, агента, полицајца... Међу њима су Америчка опсада, Апек, Космички грех...

Сви од филмова, у којима се Вилис углавном појављује тек као епизодиста, добили су мање од 20 процената позитивних критика на сајту Ротен томатоз.

Прочитајте још: ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ открила детаље из приватног живота: "Нисам рођена у породици са новцем. Рекла сам да ћу ипак покушати"

Филм који је ове године освојио највише номинација, је мјузикл посвећен покојној британској принцези Дајани - Дајана. Номинован је у девет категорија, међу којима и она за најгори филм. Следи хорор филм Керен са пет номинација.

У трци за ово „признање" су још и Џаред Лето за улогу у филму Кућа Гучијевих и НБА звезда Леброн Џејмс за Спејс џем. Златна малина додељује се од 1980. године, а номиноване бира хиљаду чланова истоимене фондације.

Прочитајте још: НИ НАЛИК ДАНАШЊЕМ ЛУКСУЗУ: Погледајте како је изгледала прва кућа Дејвида и Викторије Бекам (ФОТО)

Брус Вилис је до сада био номинован седам пута, а два пута је постао власник Златне малине. За овогодишњу најгору глумицу и најгору епизодну улогу номинована је Ејми Адамс, која је глумила у остварењима Драги Еван Хансен и Жена на прозору.

Победници ће ове године бити проглашени дан пре доделе Оскара 26. марта.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas