Oglas
· · Komentari: 0
nominacije

Ovo su nominovani za "Zlatnu malinu": Brus Vilis dobio posebnu kategoriju

Objavljene su nominacije za „Zlatnu malinu“, a Brus Vilis je dobio svoju kategoriju.

1644323982_profimedia-0646700697.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nominacije za "Zlatnu malinu"

Čak osam filmova u kojima je glumac bio angažovan, u trci je za dodelu nagrade za najgora filmska ostvarenja. Nova, posebna kategorija dobila je ime: „Najgori nastupi Brusa Vilisa u filmu 2021. godine".

U filmovima koji su snimani uglavnom sa veoma niskim budžetom, zvezda serijala Umri muški tumači šerifa, generala, agenta, policajca... Među njima su Američka opsada, Apek, Kosmički greh...

Svi od filmova, u kojima se Vilis uglavnom pojavljuje tek kao epizodista, dobili su manje od 20 procenata pozitivnih kritika na sajtu Roten tomatoz.

Pročitajte još: DžENIFER LOPEZ otkrila detalje iz privatnog života: "Nisam rođena u porodici sa novcem. Rekla sam da ću ipak pokušati"

Film koji je ove godine osvojio najviše nominacija, je mjuzikl posvećen pokojnoj britanskoj princezi Dajani - Dajana. Nominovan je u devet kategorija, među kojima i ona za najgori film. Sledi horor film Keren sa pet nominacija.

U trci za ovo „priznanje" su još i Džared Leto za ulogu u filmu Kuća Gučijevih i NBA zvezda Lebron Džejms za Spejs džem. Zlatna malina dodeljuje se od 1980. godine, a nominovane bira hiljadu članova istoimene fondacije.

Pročitajte još: NI NALIK DANAŠNJEM LUKSUZU: Pogledajte kako je izgledala prva kuća Dejvida i Viktorije Bekam (FOTO)

Brus Vilis je do sada bio nominovan sedam puta, a dva puta je postao vlasnik Zlatne maline. Za ovogodišnju najgoru glumicu i najgoru epizodnu ulogu nominovana je Ejmi Adams, koja je glumila u ostvarenjima Dragi Evan Hansen i Žena na prozoru.

Pobednici će ove godine biti proglašeni dan pre dodele Oskara 26. marta.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas