Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Поново у врхунској форми: МЕГАН МАРКЛ открила како је изгубила килограме без строгих дијета (ФОТО)

Погледајте који трик за мршављење је помогао Меган

1660049518_Foto-Profimedia-Megan-Markl.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл, бивша војвоткиња од Сасекса (она и Хари су се одрекли краљевских титула када су напустили окриље британске монархије), као и свака жена, након другог порођаја имала је проблема са сувишним килограмима. Како би смршала применила је проверену комбинацију вежби, заправо пилатеса који обожава, и кориговане исхране.

Меган Маркл је 4. јуна 2021. родила ћерку Лилибет. Као и све друге труднице, током девет месеци се прилично угојила, а повратак некадашњег стаса није био нимало лак. Међутим, она је, зачудо, успела да то уради у најкраћем могућем року.

Током недавног пословног путовања у Њујорк, супруга принца Харија одушевила је кориснике Интернета извајаном фигуром, појавивши се у јавности у уском црном топу и омиљеној Гивенцхy "пенцил" сукњи, која је савршено дефинисала њен струк и бокове.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Глумац привремено изгубио способност да ВИДИ, ЧУЈЕ И ХОДА: Болује од ретке болести и поручује - "Имам среће што сам жив"

Али како је то урадила?

Испоставило се да Меган Маркл има строго дефинисан распоред спавања, а користи и неке трикове који јој помажу да оствари витку фигуру.

Војвоткиња се одрекла кафе и других пића са кофеином, али не заувек. Према Меган, ово је кључ за квалитетан сан. Након 16 часова, исхрана супруге принца Харија садржи изузетно здраве напитке који подижу енергију, а најомиљенији јој је зелени.

Није новост да је присуство вишка килограма последица недостатка сна. Свако ко спава мање од препоручених осам сати ноћу има тенденцију да се угоји, чак и ако се придржава строге дијете. Па тако, стручњаци верују да је квалитетан сан кључ за одржавање витког тела Харијеве супруге. Квалитетан ноћни одмор подстиче правилно варење и, као резултат, губитак тежине.

Још један важан услов у овом процесу "дијеталног спавања" јесте "златни сат". Пре спавања, бивша војвоткиња одваја најмање 60 минута да се потпуно опусти. То време можете да искористите да читате књигу, само лежите, гледати нешто бесмислено на ТВ-у, попијете чашу вина или мазите љубимце.

Фото:Профимедиа

Између осталог, Меган чврсто верује да у "лековиту" моћ ашваганде. Ашваганда је једна од најважнијих ајурвердских биљака и јако моћни адаптоген (помаже телу да се прилагоди негативним ефектима хроничног стреса повец́авајуц́и енергију, снагу и издржљивост). Врло ефикасно делује на смиривање тела и ума (као природни седатив), са тим да у исто време даје енергију и подиже расположење и фокус, и нема нежељених ефеката.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas