· · Komentari: 0

Ponovo u vrhunskoj formi: MEGAN MARKL otkrila kako je izgubila kilograme bez strogih dijeta (FOTO)

Pogledajte koji trik za mršavljenje je pomogao Megan

1660049518_Foto-Profimedia-Megan-Markl.jpg
Foto: Profimedia

Megan Markl, bivša vojvotkinja od Saseksa (ona i Hari su se odrekli kraljevskih titula kada su napustili okrilje britanske monarhije), kao i svaka žena, nakon drugog porođaja imala je problema sa suvišnim kilogramima. Kako bi smršala primenila je proverenu kombinaciju vežbi, zapravo pilatesa koji obožava, i korigovane ishrane.

Megan Markl je 4. juna 2021. rodila ćerku Lilibet. Kao i sve druge trudnice, tokom devet meseci se prilično ugojila, a povratak nekadašnjeg stasa nije bio nimalo lak. Međutim, ona je, začudo, uspela da to uradi u najkraćem mogućem roku.

Tokom nedavnog poslovnog putovanja u NJujork, supruga princa Harija oduševila je korisnike Interneta izvajanom figurom, pojavivši se u javnosti u uskom crnom topu i omiljenoj Givenchy "pencil" suknji, koja je savršeno definisala njen struk i bokove.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Glumac privremeno izgubio sposobnost da VIDI, ČUJE I HODA: Boluje od retke bolesti i poručuje - "Imam sreće što sam živ"

Ali kako je to uradila?

Ispostavilo se da Megan Markl ima strogo definisan raspored spavanja, a koristi i neke trikove koji joj pomažu da ostvari vitku figuru.

Vojvotkinja se odrekla kafe i drugih pića sa kofeinom, ali ne zauvek. Prema Megan, ovo je ključ za kvalitetan san. Nakon 16 časova, ishrana supruge princa Harija sadrži izuzetno zdrave napitke koji podižu energiju, a najomiljeniji joj je zeleni.

Nije novost da je prisustvo viška kilograma posledica nedostatka sna. Svako ko spava manje od preporučenih osam sati noću ima tendenciju da se ugoji, čak i ako se pridržava stroge dijete. Pa tako, stručnjaci veruju da je kvalitetan san ključ za održavanje vitkog tela Harijeve supruge. Kvalitetan noćni odmor podstiče pravilno varenje i, kao rezultat, gubitak težine.

Još jedan važan uslov u ovom procesu "dijetalnog spavanja" jeste "zlatni sat". Pre spavanja, bivša vojvotkinja odvaja najmanje 60 minuta da se potpuno opusti. To vreme možete da iskoristite da čitate knjigu, samo ležite, gledati nešto besmisleno na TV-u, popijete čašu vina ili mazite ljubimce.

Foto:Profimedia

Između ostalog, Megan čvrsto veruje da u "lekovitu" moć ašvagande. Ašvaganda je jedna od najvažnijih ajurverdskih biljaka i jako moćni adaptogen (pomaže telu da se prilagodi negativnim efektima hroničnog stresa povećavajući energiju, snagu i izdržljivost). Vrlo efikasno deluje na smirivanje tela i uma (kao prirodni sedativ), sa tim da u isto vreme daje energiju i podiže raspoloženje i fokus, i nema neželjenih efekata.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.