Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Потресни опроштај од Ненада Ненадовића који кида душу: "Хвала ти што си ми бар на неки начин заменио оца" (ФОТО)

Ненад Ненадовић, преминуо је јуче у 57. години од последица корона вируса

1632469659_New-Project--6-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Вест о смрти популарног глумца потресла је све Ненадове колеге, а посебно Арсеније Тубић који глуми његовог сина у серији "Игра судбине".

Прочотајте још: СМРТ славне глумице и након 40 година је мистерија: Најлепша жена ХОЛИВУДА се наводно "случајно" УДАВИЛА

- Прошле године сам изгубио оца. Синоћ сам изгубио свог првог телевизијског оца! Отишао си у ноћи, када смо први пут заиграли заједно крај малог екрана. Хвала ти за мој омиљени цртани филм Ајванхо, који сам небројено пута гледао преко ВХС касете, коју и даље чувам! Хвала ти што си ми обојио 90те године и учинио да моја генерација са осмехом одрасте! Хвала ти за Сонy Плаyстатион, који сам тада могао само кроз тебе да доживим, јер га нико у мојој околини није имао! Хвала ти за прве “Фазоне и Форе”! Хвала ти што си ме примио у свој свет, када сам постао твој колега и уцинио да се осећам и даље као онај мали дечак! Хвала ти за шетњу кроз Руму! Хвала ти за најлепши сладолед на који си ме одвео! Хвала ти за све оне топле речи! Хвала ти што си ми заменио оца, бар на неки начин! Хвала ти за ово наше кратко путовање! - написао је млади глумац и додао:

Фото: Инстаграм принтсцреен/арсенијетубиц

-Има још много тога за шта бих ти се захвалио, јер сам на посебан нацин повезан са тобом и твојом породицом! Радосно си прихватио вест на паузи снимања, да смо твоја ћерка Мина и твој “виртуелни” син добили главне улоге у позоришту на Теразијама. Обећавам ти да ћемо ту премијеру одиграти само за тебе! Обећавам ти да цу чувати Јану и Мину! 

Прочитајте још: ЗБОГОМ БРУНЕРУ, ОДИГРАО СИ МАЕСТРАЛНО! Ненад Ненадовић имао је каријеру вредну дивљења, а ове детаље из његовог живота сигурно нисте знали

- Заборавио сам још нешто да ти кажем, нешто чега сам се сетио ових дана док сам се молио за тебе. Ти си први глумац са којим сам се сусрео у животу. То се догодило у позоришту “Бошко Буха” на извиђењу представе “Свети Сава”. Тада си стао поред мене и мирно чекао почетак представе, а ја сам те гледао као у бога! Има једна песма из филма, која ми се сад врти у глави: “Нек нас сете ове слике, на ту децу и те ђаке….” Путуј драги мој! Нека ти је вечна слава и хвала! - додао је Арсеније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas