Oglas
· · Komentari: 0

ZBOGOM BRUNERU, ODIGRAO SI MAESTRALNO! Nenad Nenadović imao je karijeru vrednu divljenja, a ove detalje iz njegovog života sigurno niste znali

Nenad je držao prilično uspečnu školu glume. Takođe je bio prilično aktivan i u pozorištu

1632381550_nenadovic.jpg
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Naš poznati glumac Nenad Nenadović umro je u 57. godini od posledica koronavirusa. Idol našeg detinjstva imao je pomalo nesrećne inicijale, ali svima nam je ostao u lepim uspomenama.

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore". U seriji "Igra sudbine", koju pratimo na malim ekranima, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Kao klinac se pojavjivao u kraljevskim serijama "Vaga za tačno merenje" i "Priče iz radionice", što kasnije kao izuzetno harizmatičan voditelj dečjeg programa.

Ko bi zaboravio emisiju "Zooteka" kad se Nenadović igra sa klincima "na slovo, na slovo", a onda kada pogode životinju pojavi se Aca Zooteka i ispriča sve žive detalje o pomenutoj vrsti... Niko nije znao kad je tačan termin te emisije, al' kad god naletiš moralo se pogledati.

Nenad je držao prilično uspečnu školu glume. Takođe je bio prilično aktivan i u pozorištu.

Stalni član pozorišta je "Boško Buha". Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ – arkadna avantura".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas