Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Potresni oproštaj od Nenada Nenadovića koji kida dušu: "Hvala ti što si mi bar na neki način zamenio oca" (FOTO)

Nenad Nenadović, preminuo je juče u 57. godini od posledica korona virusa

1632469659_New-Project--6-.jpg
Foto: Youtube printscreen/RTS
Oglas

Vest o smrti popularnog glumca potresla je sve Nenadove kolege, a posebno Arsenije Tubić koji glumi njegovog sina u seriji "Igra sudbine".

Pročotajte još: SMRT slavne glumice i nakon 40 godina je misterija: Najlepša žena HOLIVUDA se navodno "slučajno" UDAVILA

- Prošle godine sam izgubio oca. Sinoć sam izgubio svog prvog televizijskog oca! Otišao si u noći, kada smo prvi put zaigrali zajedno kraj malog ekrana. Hvala ti za moj omiljeni crtani film Ajvanho, koji sam nebrojeno puta gledao preko VHS kasete, koju i dalje čuvam! Hvala ti što si mi obojio 90te godine i učinio da moja generacija sa osmehom odraste! Hvala ti za Sony Playstation, koji sam tada mogao samo kroz tebe da doživim, jer ga niko u mojoj okolini nije imao! Hvala ti za prve “Fazone i Fore”! Hvala ti što si me primio u svoj svet, kada sam postao tvoj kolega i ucinio da se osećam i dalje kao onaj mali dečak! Hvala ti za šetnju kroz Rumu! Hvala ti za najlepši sladoled na koji si me odveo! Hvala ti za sve one tople reči! Hvala ti što si mi zamenio oca, bar na neki način! Hvala ti za ovo naše kratko putovanje! - napisao je mladi glumac i dodao:

Foto: Instagram printscreen/arsenijetubic

-Ima još mnogo toga za šta bih ti se zahvalio, jer sam na poseban nacin povezan sa tobom i tvojom porodicom! Radosno si prihvatio vest na pauzi snimanja, da smo tvoja ćerka Mina i tvoj “virtuelni” sin dobili glavne uloge u pozorištu na Terazijama. Obećavam ti da ćemo tu premijeru odigrati samo za tebe! Obećavam ti da cu čuvati Janu i Minu! 

Pročitajte još: ZBOGOM BRUNERU, ODIGRAO SI MAESTRALNO! Nenad Nenadović imao je karijeru vrednu divljenja, a ove detalje iz njegovog života sigurno niste znali

- Zaboravio sam još nešto da ti kažem, nešto čega sam se setio ovih dana dok sam se molio za tebe. Ti si prvi glumac sa kojim sam se susreo u životu. To se dogodilo u pozorištu “Boško Buha” na izviđenju predstave “Sveti Sava”. Tada si stao pored mene i mirno čekao početak predstave, a ja sam te gledao kao u boga! Ima jedna pesma iz filma, koja mi se sad vrti u glavi: “Nek nas sete ove slike, na tu decu i te đake….” Putuj dragi moj! Neka ti je večna slava i hvala! - dodao je Arsenije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas