Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преминула Оливија Њутн: Легендарна глумица "Брилијантина"

Оливија Њутн Џон преминула је у 73. години.

1660026028_profimedia-0712801410.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица је јутрос преминула мирно на свом ранчу у јужној Калифорнији, окружена породицом и пријатељима, пише Даилy Маил.

Њен супруг Џон Истерлинг потврдио је трагичне вестии на својој Фејсбук страници.

- Дама Оливија Њутн - Џон (73) преминула је јутрос мирно на свом ранчу у јужној Калифорнији, окружена породицом и пријатељима. Молимо све да поштују приватност породице у овом веома тешком тренутку. Оливија је била симбол тријумфа и наде више од 30 година, док је делила своје путовање са раком дојке. Њена исцељујућа инспирација и пионирско искуство са биљном медицином наставља се са фондом Оливиа Неwтон-Јохн Фоундатион Фунд, посвећеном истраживању биљне медицине и рака. Уместо цвећа, породица тражи да се било какве донације дају у њено сећање Фонду Оливије Њутн-Џон - написао је он.

Прочитајте још: Није потребна опрема ни искуство: Ове ВЕЖБЕ ради МЕГАН МАРКЛ, а резултати су јако брзо видљиви

Холивудска звезда борила се са раком дојке који јој је први пут установљен 1992.године, а 2019. године саопштила је јавности да је у четвртом стадијуму ове страшне болести.

Била је певачица, текстописац, глумица, предузетница и активисткиња освојила је четири Гремија и имала пет хитова број 1 и десет хитова међу 10 најбољих. Имала је и два албума број 1 1970-их година Најпознатија је по улози Сенди Олсон у филму "Бриљантин" и била је страствени борац за заштиту животне средину и права животиња.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas