· · Komentari: 0

Preminula Olivija NJutn: Legendarna glumica "Brilijantina"

Olivija NJutn Džon preminula je u 73. godini.

1660026028_profimedia-0712801410.jpg
Foto: Profimedia

Glumica je jutros preminula mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima, piše Daily Mail.

NJen suprug Džon Isterling potvrdio je tragične vestii na svojoj Fejsbuk stranici.

- Dama Olivija NJutn - Džon (73) preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost porodice u ovom veoma teškom trenutku. Olivija je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina, dok je delila svoje putovanje sa rakom dojke. NJena isceljujuća inspiracija i pionirsko iskustvo sa biljnom medicinom nastavlja se sa fondom Olivia Newton-John Foundation Fund, posvećenom istraživanju biljne medicine i raka. Umesto cveća, porodica traži da se bilo kakve donacije daju u njeno sećanje Fondu Olivije NJutn-Džon - napisao je on.

Pročitajte još: Nije potrebna oprema ni iskustvo: Ove VEŽBE radi MEGAN MARKL, a rezultati su jako brzo vidljivi

Holivudska zvezda borila se sa rakom dojke koji joj je prvi put ustanovljen 1992.godine, a 2019. godine saopštila je javnosti da je u četvrtom stadijumu ove strašne bolesti.

Bila je pevačica, tekstopisac, glumica, preduzetnica i aktivistkinja osvojila je četiri Gremija i imala pet hitova broj 1 i deset hitova među 10 najboljih. Imala je i dva albuma broj 1 1970-ih godina Najpoznatija je po ulozi Sendi Olson u filmu "Briljantin" i bila je strastveni borac za zaštitu životne sredinu i prava životinja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.