Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТ ПРЕ КАРИЈЕРЕ

"Продавао сам свиње, гљиве, лубенице, после сам конобарисао": Пре него што је постао ГЛУМАЦ, Златан Видовић је променио много занимања

Гостујући у једној емисији, глумац Златан Видовић је открио непознате детаље из свог приватног живота.

1636736407_glumac.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/BiljanaZaVas
Oglas

Златана Видовића је домаћа публика заволела је као Шакала у серији “Убице мог оца”. Глумац је причао о свом одрастању, али и које је све послове обављао током детињства.

- Водио сам веома колоритан живот, тако да кажем, у младости. Свашта сам радио. Често сам проводио време код баке и деке на селу, па сам са њима ишао да обављам послове у пољу, али сам и продавао свиње, малине, гљиве… После сам у животу и конобарисао, продавао улазнице за утакмице, ЦД-ове, лубенице… - испричао је Златан у “Премијери”.

Прочитајте још: Милица Павловић улогу пренела у стваран живот: "Очигледно ми неко и те како баца црну магију"

- Никад ми није било испод части да радим било шта. Из ове перспективе ми је веома драго што сам кроз те разноразне послове имао прилику да упознам много људи, а самим тим и да схватим како они функционишу, какву су њихове психологије. Тада ми није било ни на крај памети да ће ми то бити од користи када почнем да се бавим глумом - рекао је глумац и наставио:

- Ипак, све то се похранило у неке ладице у мом мозгу које отварам када ми је потребно за неки лик који радим. Бавио сам се професионално и фудбалом. И данас се увек нађе термин да се одигра понека утакмица или, ако ништа друго, да се одгледа. Не пропуштам фудбал, тенис, кошарку… - додао је Видовић.

- То ми је један од издувних вентила од свих пословних задатака које имам. Моја ћерка Ленка и ја заједно идемо да гледамо утакмице, али и играмо тенис заједно. Она тренира тај спорт већ четири-пет година. Спортски је тип, па се негде повезујемо и на том нивоу. Сада је у том узрасту када је ближа пубертету, па се сналазим како могу и умем са њеним првим симпатијама! - рекао је глумац кроз смех.

Поред улога од Сукија у серији “Месо” и Шакала у “Убицама мог оца”, Видовића је публика имала прилике да гледа и као молера Микија у “Костима” и Јаве у “Хотелу Балкан”, па све до Милета Илића у филму “Дара из Јасеновца”, као и у улози детектива Бојана из серије "Певачица".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas